Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenskirkvinodol

Marketing

ŽUPANIJSKA LIGA U MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE ROĐENE 1998.GODINE I MLAĐE

STOPOSTOTNI UČINAK "VINODOLA I" I POLOVIČAN USPJEH "VINODOLA II"


U subotu 06.12.2008.godine u Lovranu su djevojčice "Vinodola I" i "Vinodola II" odigrale po dvije utakmice županijske lige za 1998.godište. Na svom putu prema obrani prošlogodišnjeg naslova prvaka djevojčice ŽRK "Vinodol I" pregazile su "Liburniju I" (20 : 13), te "Liburniju II" (21 : 3), te se time prometnule u favorita za ponavljanje prošlogodišnjeg uspjeha.
Iako će vam se činiti da se urednici ovog bloga ponavljaju u svojim izjavama, mišljenja smo da i kao i njihove starije klupske kolegice (djevojčice 1996.godište), djevojčice "Vinodola I" 1998.godište "pate" od sindroma manjka koncentracije pri ulasku u utakmicu tj. na otvaranju utakmice. Činjenica koja nam potvrđuje taj sindrom je u tome da je rezultat u 8. minuti prvog poluvremena bio 5 : 5. Tek tada, nakon mnogobrojnih savjeta od strane trenera burninmad, te kilograma izgubljenih živaca headbang, djevojčice "Vinodola I" se bude i rade seriju 11 : 0, te time zapečaćuju sudbinu "Liburnije I" i rutinski privode utakmicu kraju.
Nadamo se da je tom serijom od 11 : 0 taj sindrom preboljen i da se radilo samo o trenutnoj slabosti naših curki, te da nam ubuduće neće priuštiti slične situacije jer su dokazale da mogu puno bolje i da im toga ne treba.

Sličan sindrom pojavljuje se i kod djevojčica "Vinodola II" koje su upravo radi toga nes(p)retno izgubile od "Liburnije I". Nače cure su imale veliku priliku za pobjedu (rezultat dvije minute prije kraja utakmice bio je 10 : 10), ali neiskorišten sedmerac i niz tehničkih grešaka koje su "krasile" igru "Vinodola II" tijekom cijele utakmice kumovale su konačnom rezultatu 12 : 10 za "Liburniju I".

Protiv "Liburnije II" "Vinodol I" i "Vinodol II" glatko su došle do pobjeda jer je "Liburnija II" očito puno lošija ekipa od "Liburnije I", što konačni rezultati i govore,

M O L I M O djevojčice "Vinodola I" i "Vinodola II" da se trznu iz zimskog sna te da nam ubuduće ne zagorčavaju život takvim pristupom igri.

Priliku za popravak dojma imaju već ovaj vikend 13.12.2008.godine (subota) kada igraju na Omišlju protiv "Murvice II", "Murvice I", "Omišlja", te "Zameta".

SRETNO CURE ! ! !

"Vinodol II" - "Liburnija II" 19 : 6 (11 : 0)

Djak, Starčević, Krišković 2, Pavelić 2, Malešević 1, Filipović P. 2, Spoja 1, Butković 7, Mataija 4
Trener: Dalibor Dado Tomić


"Vinodol I" - "Liburnija I" 20 : 13 (12 : 5)

Levar, Svetić, Stanić 12, Martulaš 1, Vergić 1, Malčić, Tomić 4, Vuković, Radetić, Butorac 2
Trener: Dalibor Dado Tomić


"Liburnija II" - "Vinodol I" 3 : 21 (2 : 13)

Levar, Svetić, Stanić 2, Martulaš 3, Vergić 3, Malčić 2, Tomić 2, Vuković, Radetić 2, Butorac 7
Trener: Dalibor Dado Tomić


"Liburnija I" - "Vinodol II" 12 : 10 (7 : 5)

Djak, Starčević, Krišković, Pavelić, Malešević, Filipović P. 3, Spoja, Butković 4, Mataija 3
Trener: Dalibor Dado Tomić


JEDINE I PRAVE ISKRICE MALE

Post je objavljen 07.12.2008. u 11:21 sati.