Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krepani

Marketing

Strujni udar i banda lopovska

Vidim da se neki već zabrinuste zbog mojega nepisanja pa da objasnim.
Naime tijekom selidbe je netko( možda i ja) uspio pomjerit onaj mali gumbić na guzici od kompa i prebacit na 110 volti tako da je, kad sam ga uključio, došlo do dima, a gdje ima dima bilo je i eksplozije! Tako da je popravak malo trajao i koštao!

Elem, kako smo se preselili, valjda me žandari nećedu nać i uapsit jer sam napiso banda lopovska! A malo sam ih i zavarao jerbo nisam dugo piso pa možda ni ne pročitaju! :)
Daklem, primjetih da se banda lopovska digla na zadnje noge jer su ih nazvali bandom lopovskom pa poslali pandure da naganjaju okolo djecu koja se razumiju u kompujter! Pa sad ti nosi naočale! Poznato je, naime, da svi kompjutoraši nose naočale, ter sam ja zabranijo ženi da ih meće kad ide u dućan da je nebi gdje uvatili! A u zadnje vrijeme mi je već par ljudi izletilo pred avto pa vidim da se i drugi maskiraju! Jerbo kako će žandar prepoznat kompjutoraša nego po cvikerima?! Još ako su pepeljarke onda generalno najebeš, jer znaju oni dobro da je kompjuter zlo koje djeci kvari očni vid, a dioptrija je proporcionalna vremenu provedenom za njim!
Zato se naravno banda lopovska dosjetila kako ubuduće riješiti problem nezadovoljnih klinaca kompjuteraša koji ruše državu. Jednostavno više djeca neće u školi učiti čitat i pisat, pa nek onda pišu bando lopovska na face buku i meću one klipove na jubito!

Post je objavljen 07.12.2008. u 10:52 sati.