Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/katastrofa13

Marketing

evo sada u vrijeme božića

Pa evo što da kažem osim nisam se dugu javljao i što na to reći osim desi se prvo komp mi je bio u k..... te nisam imao pristupa internetu a mislim nije da sam baš imao neku veliku želju pisati a jbg. fakat mi se nije dalo a sada o meni.Tako izdešavale su se neke promjene u mome životu tipa prestao sam piti(donekle),dobro još uvjek pokušavam prestati piti ali uspio sam smanjiti na samo subotu i to je neki napredak zar ne?Eto inače od većih promjena u mome životu prekinuh s Lucijom , da opet pošto svi to kad me sretnu upitaju:''kaj opet?''. Da opet no iako se ona i ja vidimo s vremena na vrijeme to je gotovo,da neke stvaru pogotovo lijepe poput naše veze brzo prođu jbg. što reći na to osim žao mi je da se sve tako završilo ali moralo je i to u jednome trenu završiti.Ali sada vratimo se normalnoim i veselim temama o kakvima ste navikli već slušati kod mene.AM Tetanus ima novu postavu pošto su čes,zveki i škrbec otišli morali smo im naći zamjene pa smo to i učinili i čak doveli više ljudi nego što smo imali a nove postava jest:Sven na drumuheadbang
Jan na rithym gitari dead
Ivan na solo gitariparty
Te vidič kao dodatna ispomoč fuxu u puštanju glasova smokin
i normalno ja savršeni bassist i još bolji trombonist.
I još što se tiče benda u 2 mjesecu idemo u studio i vjerojatno tada izdajemo demo no to je još uvjek pod upitnikom i uskoro nastupamo vjerojatno u sobi no što se tiče svega toga biti čete još obavješteni.I evo konačno napisah post u kojem sam se trudio ne grješiti gramatički a evo vjerojatno ga nitko neče pročitati jbg.
Ali svi oni koji ipak odluče sletiti se do ovog bloga i pročitati post neka uživaju i neka se osječaju pozdravljeni od strane mene najboljeg trombonista i nešto malo lošijeg ali idalje genijalnog basista Erosa Erotike!!!!!

Post je objavljen 06.12.2008. u 22:50 sati.