Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ovo-niste-znali

Marketing

Još zanimljivosti...

Blagdanska sexy dijeta..

Teško je odoljeti svim tim božićnim i novogodišnjim kolačima na neizostavnim obiteljskim ručkovima, a rezultat su neželjeni kilogrami. Mi imamo rješenje i vrlo je jednostavno! Nakon 161 bezuspješnog pokušaja svih onih dijeta čija imena više ni ne pamtite, a mislite da ih nikada niste ni znali točno izgovoriti, a samo zbog tih par kilograma viška, svega vam je dosta, osim hrane i slatkiša, naravno. Vagu ne želite vidjeti u kući, a ni okolici. Novogodišnju haljinu od prije tri godine poklonili ste nećakinji jer znate da u nju više ne stanete. Pokušali ste, ali je skoro popucala po šavovima.

Glavu gore. Za ovu dijetu ne treba vam puno odricanja već dobra volja, a pritom ćete uživati! Jurit ćete uokolo u potrazi za onim što vam treba, a kada to nađete nagrada neće izostati! Znate na što mislimo :)

Dakle sve počinje shoppingom! Ionako ćete hodočastiti po dućanima u potrazi za poklonima kako biste razveselili bližnje, a onda možete usput i sebe razveseliti. Priuštite si neke seksi 'krpice'. To može biti kompletić gospođice Mraz, koji ćete obući prilikom kićenja bora. Kada vas dragi u tome ugleda, pridružit će vam se bez da ga i zamolite, a nakon toga se pohvatajte po krevetu isprobavajući nove poze.

Ako preferirate bijeli Božić, preporučamo vam 'bijelu seksi čaroliju', koja muški rod obara s nogu. A s obzirom da blagdani sa sobom donose i blagdansko čišćenje, ovakav kompletić je kao stvoren za usisavanje, pranje prozora i suđa. Budite oprezni prilikom pranja prozora ako je susjed koji živi preko puta stariji. Osim što čišćenjem sagorijevate kalorije, stan će blistati, vi ćete se osjećati odlično, partner će vam rado pomoći u pospremanju i skidanju, a i u onome što slijedi nakon skidanja.

Ili izaberite za novogodišnju noć crveno seksi donje rublje ako ste među onima koji vjeruju da to nosi sreću u ljubavi, a i ako niste. Osjećat ćete se seksi i poželjno, a i vaš dragi će biti oduševljen. Uz to ide još vrućih igrica i seksa, a kilogrami se tope.

U trenutku kada ćete partneru htjeti dati božićni poklon, napravite to na originalan način. Nabavite veliku kutiju. Obucite seksi opravicu, te zajedno s poklonom izađite iz kutije. Poklon mu dobacite, a nakon toga izvedite striptiz, za koji ste se danima pripremale, vježbajući vašu točku iznenađenja, kada njega nije bilo kod kuće. E da, to nije sve! Na kraju se poseksajte.



Post je objavljen 06.12.2008. u 22:38 sati.