Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR REGISTRIRANIH KLUBOVA NS KŽ

Seniori i veterani N.K. DOBRA“ iz Novigrada na Božićnom malonogometnom turniru u Karlovcu

Karlovac, 06. prosinca 2008. godine

Sinoć je u ŠSD „Mladost“ na Rakovcu uz prezentaciju Organizacijskog odbora Božićnog malonogometnog turnira registriranih klubova NS KŽ te u nazočnosti predstavnika klubova sudionika turnira, održan plenum i izvlačenje skupina i parova takmičenja, ovogodišnjeg 12. po redu Božićnog malonogometnog turnira registriranih klubova NS KŽ u kategoriji seniora, te 1. Božićnog malonogometnog turnira registriranih klubova NS KŽ u kategoriji veterana.
Turnir se igra u ŠSD „Mladost“ na Rakovcu a započinje 14.12.2008. g. (nedjelja) u 14,30 sati a nastavlja se sljedeću nedjelju 21.12.2008.g. od 13,30 sati. Utakmice po grupama igraju se još i 22.12. i 23.12. g. od 16,00 sati. Utakmice četvrtfinala su na rasporedu 27.12. (subota) s početkom u 15,oo sati a polufinalne i finalne u nedjelju 28.12.2008.g. s početkom u 15,00 sati.
U kategoriji seniora, prijavljeno je ukupno 24 ekipe koji su svrstani u 8 grupa sa po tri ekipe. U dalji tijek natjecanja tj. u četvrtzavršnicu u kategoriji seniora plasirat će se 8 prvoplasiranih ekipa iz svake grupe. Daljnji prolaz od četvrtzavršnice provodit će se kup sistemom odnosno eliminacijom do dobivenog konačnog pobjednika turnira u kategoriji seniora.
U kategoriji veterana prijavljeno je ukupno 12 veteranskih momčadi koji su svrstani u 4 grupe sa po tri ekipe. U dalji tijek natjecanja tj. u četvrtzavršnicu plasirat će se dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe. Daljnji prolaz od četvrtzavršnice provodit će se kup sistemom odnosno eliminacijom do dobivenog konačnog pobjednika turnira u kategoriji veterana.

U kategoriji seniora, ekipa N.K. „DOBRE“ iz Novigrada, izvlačenjem je svrstana u skupinu A zajedno sa ekipama N.K „Draganić“ iz Draganića i ekipom N.K. „Vrlovka“ iz Kamanja.

Raspored utakmica N.K. „Dobre“u kategoriji seniora skupine A:
21.12.2008.g. (nedjelja) u 18,10 sati: N.K. „VRLOVKA“- N.K. „DOBRA“
23.12.2008.g. ( utorak) u 18,00 sati : N.K. „DOBRA“ – N.K. „DRAGANIĆ“

Ostale skupine turnira seniora: skupina B: N.K. Croatia 78 , N.K. Mostanje ALL i N.K. Ilovac; skupina C: N.K. Zrinski-Ozalj, N.K. Mladost (R) i N.K. Duga Resa; skupina D: N.K. VOŠK, N.K. Šišljavić i N.K. Ogulin, skupina E: N.K. Josipdol, N.K. Korana i N.K. Karlovac; skupina F: N.K. Kupa, N.K. Oštarije i N.K.Slunj; skupina G: N.K. Krnjak, N.K. Vatrogasac i N.K. Frankopan i skupina H: N.K. Petrova Gora, N.K.Mrežnica i N.K. Radnik.

U kategoriji veterana, ekipa N.K. „DOBRE“ iz Novigrada, izvlačenjem je svrstana u skupinu C zajedno sa ekipama N.K. Cetingrada i N.K. Josipdol.

Raspored utakmica N.K. Dobre – u kategoriji veterana skupine C:
22.12.2008.g. (ponedjeljak) u 17,20 sati: N.K. „JOSIPDOL“ – N.K. „DOBRA“
23.12.2008.g. ( utorak) u 20,20 sati: N.K. „DOBRA“ – N.K.“CETINGRAD“

Ostale skupine turnira veterana: skupina A: N.K. Mladost (R), N.K. Ilovac i N.K. KIM; skupina B: N.K. Duga Resa, N.K. Mostanje ALL i N.K. Slunj; skupina D: R.K. Dubovac, N.K. Karlovac i N.K. Zrinski-Ozalj.

O tijeku natjecanja kao i ostvarenim rezultatima našeg kluba redovito ću Vas izvještavati putem ove stranice.

Športski pozdrav.

............................................ Plakat turnira

Post je objavljen 06.12.2008. u 19:22 sati.