Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugakocka

Marketing

Članak u Novom listu, 6.12.

RAPSKA UDRUGA "KOCKA" OBILJEŽILA MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Udruga za djecu i mlade "Kocka" jučer je prigodnim aktivnostima obilježila Međunarodni dan volontera. U suradnji s udrugom "Smart" iz Rijeke i Volonterskim centrom iz Zagreba, članovi "Kocke" planirali su u poslovnom centru "Mali Palit" dijeliti letke i promotivne materijale, ali su to morali odgoditi zbog lošeg vremena. Promocija volonterstva s aktivnostima u cilju senzibiliziranja javnosti za volonterizam, održana je u prostoru Udruge u Gornjoj ulici. Uz pomoć brojnih sponzora, u prostoru udruge otvorena je izložba fotografija s dosadašnjih aktivnosti, a u nastavku druženja svi okupljeni mogli su se okušati u karaokama i društvenim igrama. Cilj nam je da ljudi dobiju poruku da je volonterizam korisna aktivnost puna zabave, druženja i prilika da se uvijek nauči nešto novo, rekla nam je predsjednica "Kocke" Kristina Ribarić. Doznali smo kako je u šest mjeseci koliko postoji Udruga,kroz različite aktivnosti bilo obuhvaćeno tristotinjak mladih i djece, s kojima su radili također volonteri, aktivisti udruge.

R.J.

p.s. dodajem nešto što je iz članka izostavljano, a važno nam je:
"brojni sponzori" obilježavanja ovog dana bili su: Foto "Kult", Župni ured Rab, Radio Rab i, naravno, Grad Rab u čijem smo prostoru.
Zahvala ide i svim volonterima na vremenu i trudu kojeg su u udrugu uložili do sada, a vezano uz održane karaoke, posebna zahvala ide Sari RIbarić i Damiru Ćopiću na pomoći oko organizacije istih!:)

Do čitanja, veliki pozdrav!

Post je objavljen 06.12.2008. u 16:58 sati.