Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suptilnekontemplacije

Marketing

Festival

Dobra večer svima, moje ime je K i večeras ću vam odsvirat neke svoje stvari. Nisam baš puno vježbala ali nadam se da će vam se svidjeti...Uostalom, svi ste ionako pijani tako da se sutra vjerojatno nećete ni sjećati uz kakvu ste se rokeriju dan prije ubili od alkohola. Jedino što mi preostaje još je nada da su neki i napušeni pa im se i svide moje kompozicije.

Sada slijedi slušanje mog kratkog programa...Prema kritikama od nekog tam luzera bila sam jako loša, isfurana i to...
Ipak, nekolicina mojih prijatelja budno je pratilo moj repertoar. Dvoranom su orili moji hitovi kao što su: Pazi s kime spavaš, Nedojebana kujo, Hvala i doviđenja, Odjebi iz moje glave, Koji ti je kurac, Daj odrasti, Balavurdija me pali i Nikad se neću udavati. U tom oblaku dima iz kojeg se prolijevala piva primijetila sam dvije djevojke koje sam već viđala na svojim koncertima i na koncertima općenito u okolici. Mislim da sam jednu čak i nekom prilikom upoznala...čekaj, čekaj...mislim da se zove nekako s K. Ima dobre noge. Anyway, nemrem se sjetit imena.

S obzirom da sam zadnja bila na redu, u pijanom tonu a capella su još bile izvedene i pjesme Bludna sam, Daj mi daj i Bez brige i pameti..Tako je završio i još jedan pohotni seoski festival ..


Post je objavljen 05.12.2008. u 18:00 sati.