Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zvrkica0001

Marketing

I u dobru i zlu, u javi i snu, znaj da uvijek bit ću tu, i kad padne noć, i kad padne dan tu sam ljubav da ti dam....

Hm..neznam odakle da počnem.. Nisam dugo pisala novi post, dugo me nije bilo..a tome postoji i razlog.. U zadnje vrijeme se događaju čudne stvari, neki ljudi stvarno nemaju drugoga posla nego izmišljati gluposti i kuhati ti iza leđa...mislim i to su pravi prijatelji..al ok. Ovaj put neću opisivati subotu, kao i uvijek, neće ona biti tema svaki put, nadam se da ima i drugih. Ovaj naslov sam napisala tak bezveze..heheh došlo mi je, odnosno ta mi je pjesma ostala u glavi od zadnjeg sata danas, tj.dok smo išle doma iz škole..
U srijedu nam je roditeljski.. a ocjene su katastrofa,za neke moji ni neznaju, hm..neznam el da rečem ili ne? Ali malo iznenađenja bi im dobro došlo.. jedva čekam da i to prođe. Ova zadnje dva tjedna ima puno za učiti, neznam kak ću to sve stiči..al nekak bum. U subotu mi je imendan..jedva čekam, i naravno to nam je opet radna subota. Mislim idemo u školu, ajd i to je super, još pišemo i ispit iz informatike..i napokkon smo gotovi s informatikom, prof.nam zaključiva ocjene, gotovi smo i s pravom. Kak to vrijeme brzo prolazi? U subotu idem naravno van, prošlu sub. nisam bila jer sam bila već tri sub.za redom vani pa malo pauze.. ALi ovu moram ići. U zadnje vrijeme sami problemi..mislim stvarno. Neke osobe me već pomalo i živciraju. Neću imenovati koje, ali to su one osobe koje se neznaju brinuti za sve probleme nego vode i tuđe. Mislim stvarno.. Treba njih spustiti na zemlju..nisu one jedine na ovom svijetu, i ne vrti se samo cijeli svijet oko njih..Stalno ti neko neš kuha iza leđa, da to više nije normalno. Uopče neznam kaj mi je danas..nemam volje za ništ. Moram toliko toga naučiti a neznam kaj da prvo počnem, i kak da počnem.. Dok se sjetim koliko toga ima...Jedva čekam večer..idem na rođendan..jupi....jedva čekam..ovom prilikom ću i čestitati rođ.MAtiji..

MATIJA, SRETAN TI ROĐENDAN, SVE NAJBOLJE!!!!
Sutra pišemo i ispit nadam se da nebum dobila pak 1...
Idem sada, moram učiti jer neznam kak bum sve stigla..zato veliki pozzz svima i hvala vam na komentarima i onima koji su pokušali riješiti kviz..
kissach...


Post je objavljen 04.12.2008. u 14:45 sati.