Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Pregled nogometne polusezone iz Srnine presprktive


Srna;Hajduku ne treba novi,već ima
vrhunskog trenera


Photobucket

U čemu je bio problem dok ste postizali slabije rezultate?

- Bili smo ušli u crnu seriju, iz koje nije lako izaći. Trebala nam je neka velika pobjeda, i kada smo svladali kijevski Dynamo prije dva tjedna, konačno smo proigrali. Tu smo gdje smo, godina nije bila baš pozitivna, ali na kraju je
moglo biti i gore.

Niste uspjeli proći dalje u Ligi prvaka, ali zato vam se pruža prilika u Kupu UEFA?

Pokušat ćemo osvojiti Kup UEFA! Nažalost, odlučujući dvoboji sa Sportingom iz Lisabona su nam došli u najgorem trenutku, a uvjeren sam kako smo zapravo bolji od njih.No, i ovako smo uspjeli prezimiti u Europi, kao i prethodnih godina. I Kup UEFA je dobar, mislim da imamo šansu otići do samoga kraja.

očekuje Vas i gostovanje Barceloni?
- Iako ta utakmica nema rezultatski značaj, uvijek je lijepo igrati na Camp Nouu. Tamo ću imati i podršku iz Splita, doći će mi prijatelj Danijel Vušković, sadašnji igrač Solina. Možda Barca i neće igrati u najjačem sastavu, ali svakako bi bio užitak slaviti tamo.

Dynamo vam bježi devet bodova, uz utakmicu manje. Možete li ih ipak stići na proljeće?

- Vidjet ćemo, nadam se da možemo. Za nas je šteta što se sada prvenstvo prekida na tri mjeseca, jer smo ušli u formu, dižemo se i pobijedili bismo sve do kraja da nema pauze.

uskoro imat ćete na zasluženi odmor?

Jedva čekam odmor, najprije ću otići u Zagreb kod cure,
pa ću kod svojih u Metković. Naravno, svratit ću i u Split, pozdraviti stare prijatelje.


Sigurno Vam je drago što Hajduku posljednjih tjedana ide sjajno?

- Naravno, pratim sve što se događa i jako mi je drago zbog ovih pobjeda. Napravili su veliki rezultat u ove dvije utakmice sa Slaven Belupom.
Onu prvenstvenu sam gledao preko satelita, drugo poluvrijeme je bilo odlično. Poslije sam se čuo s nekim igračima. Drago mi je što mladi dolaze, uz iskusne Andrića i Skoku to je dobitna kombinacija. Hajduk može osvojiti titulu!!

Mislite li kako Ante Miše treba ostati trener?

- Smatram da Miše zaslužuje priliku, bio je veliki igrač i kapetan. Dokazao se s ove dvije utakmice, jer i kada sam ja igrao,kad je Hajduk bio dosta jači, nije se pobjeđivalo u Koprivnici. Eventualni dolazak Avrama Granta ne bih komentirao, Uprava je tu da odlučuje, no po meni, Hajduk već ima vrhunskoga trenera.


Idete li u kladionicu?

- Rijetko, nisam neki ljubitelj toga. Uplatim tu i tamo nešto sitno, ali to zaista nije često. S obzirom da se rijetko kladim, ne sjećam se ni da sam nešto dobio.

Mislite li kako klađenje štetno utječe na nogomet? Ima li u Ukrajini namještanja?

- Ma, mislim da nije štetno, više se priča nego što stvarno postoje namještanja. Uvjeren sam kako se u Ukrajini ne namješta.

Post je objavljen 04.12.2008. u 12:52 sati.