Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Finale koncertnog serijala Rijeka zove

U Ri infou najavljen je finale serijala koncerata Rijeka zove Svid radija.
Konferenciji za novinare, su osim organizatora, nazočili članovi sastava koji će nastupiti i riječki gradonačelnik.
Dakle, u petak će se na Korzu održati posljednji koncert ovogodišnjeg događanja Rijeka zove na kojemu će nastupiti sastavi Disco n Action, Hesus Attor, My Buddy Moose, One Piece Puzzle i Fit.
Kako se za petak prognozira kiša, u suradnji s Gradom postavit će se šator tako da se koncert na zadovoljstvo publike neometano održi.
Šator će biti postavljen između Belgijskog puba i McDonaldsa.

Pjevačica skupine One Piece Puzzle Ratka Rural, pozvala je ljude na dobru zabavu, te ja dodala kako će njezin bend u petak publici predstaviti novi singl nazvan «Ne jebi bez kurca».

Luka Benčić je u ime sastava My Buddy Moose obećao kako će dati sve od sebe, dok je basista skupine Hesus Attor rekao kako će ovom svirkom prvi put u Rijeci živom svirkom promovirati svoj debi album izašao za diskografsku kuću Moonlee records.
Inače skupinama One Piece puzzle i My Buddy Moose 2009. godine trebaju izaći albumi, prvima debi album za diskografsku kuću Menart, dok My Buddy Moose izdaju već drugi album za Dancing Bear.
Pjevač skupine Fit se zahvalio Svidu i Gradu Rijeci na projektu Rijeka zove, te je rekao kako će njegova grupa u petak promovirati live album snimljen upravo na njihovom rasprodanom koncertu u sklopu navedenog projekta.
Gradonačelnik Obersnel je izrazio zadovoljstvo što će godina bogata rock događanjima završiti ovakvim izuzetnim koncertom.
Najavio je nastavak projekta Rijeka zove i podršku Grada.
Koncert je besplatan, a prvo sviraju disco n Action slijede Hesus Attor, pa My Buddy Moose, One Piece Puzzle i na kraju Fit.

OPP - Ne jebi bez kurca




Post je objavljen 03.12.2008. u 13:03 sati.