Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nimfica0

Marketing

--Life ia like a book, and I`m the author--

Welcome ladys and gentlemans!
Znaći ovo je moj 4., blog, tj. 3. sam promjenila adresu. Eto, dojadila mi je stara.
Hmm.......Zašto baš gothic-naurotic? Nevjerujem da bi me ijedna adresa bolje opisala nego ta, usprkos što ostavljam dojam jednog deprimiranog emaća, koji svakodnevno pada u depre, mrzi sebe, život, i svijet...... Ups, mislim da sam opet previše rekla o sebi.
Već gotovo nisam napisala mjesec dana post, i baš sam nedavno imala puno inspiracije, kojeg ionako nikog ne zanimaju. Ono, depra, love, gay populacija, sado-mazo......Bilo je dosta toga.
A šta da vam kažem, zadnjih mjeseci vućem se kroz neke depre, da je to strašno. Mislim, gledam mog buraza doma koji je uvijek happy, sretan, zadovoljan, (ajmo sad zaboraviti na to da mu je ego iznad 100% zbog razlćitih okolnosti), a ja u bad-u, a eto, ipak sam valjda neki teški emach u duši. Trebala sam promjenit adresu na emo-neurotic, ali se onda nebi rimovalo. Hehe:-)
art or photography Pictures, Images and Photos
Ovo bi bio 67 post, (ubrajajući postove s stare adrese), a već osjećam nostalgiju, nije li to sljatkocerek?
Sad će biti skoro godinu dana, odkad se toliko rasprostranila emo populacija, od zime prošle godine poćela sam padati u depre, voljeti emache, myspace, ajme sad je već više od godinu dana. Pošto se meni nitijedan moj post naroćito ne sviđa, a kamoli oni stari od prošle godine, unatoć svemu primjetila sam kako sam se naglo promjenila, ali to je sve nekako poćelo od sredine travnja, na to je najviše utjecalo jedno dobro novo poznanstvo, koje mi je unjelo sreće u život, negdje sam tada zavoljela fetiš BDSM-a,i možda sam ipak malo više happy nogo što sam bila, Ali ipak, kako jedan moj frend kaže "ljudi se mjenjaju mrvicu, ali čud nikad", a dokaz je da sam ja i dalje neurotićna.
Eto, toliko od mene za većeras, uživajte i ajde bar koji komentar na ovaj post. Bya!
sad angel Pictures, Images and Photos




Post je objavljen 02.12.2008. u 17:27 sati.