Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tehno-samstonije

Marketing

Ultimativni Božićni gadgeti - najbolji pokloni za geekove

Sam' što nije pao prvi snijeg ovih dana (bar u nekim dijelovima Europe), a učenici nestrpljivo odbrojavaju zadnje nastavne dane do praznika (i ispravljaju komade) - sve upućuje na to da nam se bliži Božić. Izlozi i trgovi odavno su okićeni raznim kičastima uresima, lampicama i skvičećim Djedovima Božićnjacima, a ako još niste odlučili što biste mogli kupiti voljenim osobama, nakon postova o poklonima za bolje polovice i nepotrebnim gadgetima, donosimo vam još nekoliko zanimljivih ideja.1. Santa Claus Christmas Stocking 2GB USB Memory StickUltimativni Božićni gadgeti - najbolji pokloni za geekoveŠto reći? USB-stick s motivima Božića, opremljen s 2 GB prostora. To je nekoliko stotina najvećih glazbenih Božićnih hitova znanih čovječanstvu, još od Frank Sinatre pa do Fall Out Boya.






2. The 3D Christmas Tree KitUltimativni Božićni gadgeti - najbolji pokloni za geekoveKićenje Božićnog drvca jedan je od mnogima omiljenih običaja. Velika prava drvca, ravno donesena iz šume, još svježa i mirisna, postaju okupljalište raznih keramičkih anđela i Isusa, zvijezda padalica, malih nejestivih bombona i sličnih ukrasa. Ako ste ekološki osvješteni i ne volite sječu drveća, onda vjerojatno imate plastično drvce, ali ako ste k tomu i geek, onda je ovo stvar za vas. Božićno drvce "uradi sam", dolazi s LED-svjećicama u šesnaest boja i napajanjem od 9V. Inače, potrebno je samo osam jednostavnih koraka da se postavi.

3. Red Glowing Eye Boxing Santa Claus Ball Point Pen Christmas GiftUltimativni Božićni gadgeti - najbolji pokloni za geekoveDakle, svijetleća kemijska olovka s Djedom Božićnjakom boksačem. Kada ste kao klinci (a neki i sada) pisali pisma starcu iz Laponije, mnogi su od vas vjerojatno poželjeli razne akcijske figure. Međutim, ovim se poklonom ubijaju dvije muhe jednim udarcem - imate kemijsku savršeno prikladnu za uredski posao i malog Djeda Božićnjaka boksača da ubijete dosadu u hladnim zimskim večerima.


4. X'mas Christmas Santa Claus Corded Phone
Ultimativni Božićni gadgeti - najbolji pokloni za geekoveTelefon kojemu je baza figura Djeda Božićnjaka. Kosrisno samo za hvaljenje pred ekipom koja dođe na Božićnu puricu, vino ili kolače. Izvan sezone potpuno beskorisno.






5. Mini Red Love Heart Optical Laptop USB PC Computer Mouse
Ultimativni Božićni gadgeti - najbolji pokloni za geekoveOK, ovo može biti i poklon za Valentinovo, ali pripadnicama nježnijeg spola sigurno će se još više raznježiti srce i za Božić. Miš u obliku srca, kričavo crvene boje. Poklon za sve prigode!





RM


Post je objavljen 13.12.2008. u 18:43 sati.