Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

DANIJEL ALIBABIĆ IZBORIO PLASMAN U ZAVRŠNICU RADIJSKOG FESTIVALA

Podgorica - Danijel Alibabić, još jedan je predstavnik Crne Gore na ovogodišnjem, petom Radijskom festivalu FERAS, koji će biti održan od 4. do 7. decembra u Vrnjačkoj Banji. On je u ovonedjeljnoj osmoj grupi imao najviše poena (38), a pjesma „Ne plači mala“ brzo je postala radijski hit. Oni koji su pomno pratili kvalifikacione grupe, znaju da će u okviru polufinalnih večeri, 5. i 6. decembra, nastupiti još četiri crnogorska predstavnika i to: Bojan Delić (Rekla mi je), Bojan Marović (Da moja si), Milena Vučić (Stereo veza - Like a Radio) i Miloš Mitrović (Cvijet).

Osim njih pojaviće se i Rebeka Dremelj (Slatke laži), „Akapulko“ ( Lako je), Aleksandar Karađorđević (Idem al’ ne ide), Armin (Ne mogu da te ne volim), Vanja Mijatović (Jasno je), Ana (Dijagnoza), „Feminem“ (Još jedna ljubavna pjesma), Bane MVP feat. Kaya (Kad zatrebaš mi ti), „Megamix bend“ (Kletva), Peca Poznanović (Nedodirljiva), Mirza (Crna devojko), Darko Radovanović (S jeseni), „Kaldo“ (Nosi me na duši), Nebojša Racković (Divlja kupina), Tamara Todeska (Usne k’o krv), Ana Štajdohar (Žute sandale), Dunja (Razočarana), Romana (Odlazim krišom), Lambe Alabakovski (Kunem ti se), „Mogul“ (Oblak dima), Jelena Radović (Slučajni prolaznik), Taša (Neko kao ti), „Quadro“ (Tebi je), Zlatko Vujić (Kriv za sve), Lejla Hot (Kad pomislim na tebe), Slađana Ivanišević (Uzmi il’ ostavi) i „Project band“(Samo zbog nas).

Za sve četiri noći planirani su mini koncerti popularnih pjevača i grupa koji su učestvovali na ovoj muzičkoj manifestaciji, pa će tako prve večeri 4. decembra nastupiti Goca Tržan, Dženan Lončarević, Al Dino, „Amadeus bend“ i Aleksa Jelić. Početak druge festivalske večeri rezervisan je za prvih šesnaest polufinalista, a onda će se na sceni pojaviti tri pjevačice– Marija Šerifović, Aleksandra Radović i Jelena Tomašević. Treće večeri plasman u finale pokušaće da izbori preostalih šesnaest polufinalista, dok će u koncertnom bloku muzičke manifestacije nastupiti Emina Jahović, Saša Kovačević i Željko Vasić.

Finalno veče počinje 7. decembra u 20 časova, a petočlani žiri imaće težak zadatak da ocijeni koje su pjesme zaslužile plasman u finale. Do trenutka proglašenja pobjednika, publika u Vrnjačkoj Banji uživaće u nastupima muzičkih imena koja su obilježila 2008. Između ostalih, na sceni će se pojaviti Kiki Lesendrić, Kaliopi Bukle, Aleksandra Radović, Marija Šerifović, „Amadeus bend“, Dženan Lončarević, a RTV „S“ najavila je i gosta iznenađenja!
Svi oni koji nijesu u mogućnosti da uživo prate Radijski festival, direktni i prenos je obezbijeđen na RTV „S“, odnosno „Elmag“ za Crnu Goru.


Post je objavljen 02.12.2008. u 10:49 sati.