Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

DOBILI SLUŽBENI GLASNIK br.10 ( od 26.11 .2008.) - 2.HMNL-sjever

--- Danas u Ponedjeljak 01.12.2008.god. u 09,46 sati primili smo putem elektronske pošte od Povjerenika lige najnoviji Službeni glasnik 2.HMNL-sjever br.10.

Evo što piše u njemu o našem klubu i naš komentar na to pisanje.

1.) - rezultat 10.kola - MNK"Sokoli" - MNK "Martinovka" 6:4

2.) - Na Tablici poslije 10 kola nalazimo se na zadnjem 12 mjestu
---- 12. MNK Martinovka 10 109 16:93 (-77) 3
---Komentar: Trebalo bi pisati: - 12. MNK Martinovka 9 108 16:90 (-74) 3 (-1 ut.) Zato što mi nismo odigrali utakmicu 3 kola protiv MNK Orkana , Povjerenik vodi da smo izgubili 3:0 bb što nije točno.Mi nismo igrali zbog one "famozne" SUSPENZIJE od strane Disiplinca pa onda "famozni" OPOZIV SUSPENZIJE i onda "famozna" KAZNA KLUBA OPOMENOM. A mi nismo ništa krivi tome i to još nije gotovo jer je klub poslao PRIGOVOR na tu odluku registracije utakmice od POVJERENIKA (3:0 bb) i kaznu kluba od DISIPLINCA ( opomena).

3.) - raspored igranja 11.kolo : MNK Martinovka - MNK Fotex igra se u Nedjelju 07.12.08. s početkom u 21,00 sati i to u Zagrebu - Podsused S.D.Sutinska vrela.

4.) - OPOMENE (žuti karton)
-- dva žuta kartona: Jurica Vuleta
-- jedan žuti karton: Valter Vuleta , Tomislav Maslak , Željko Cerovski , Nikola Bevanda , Mario Leskovar , Josip Bacalja .

5.) - Akumulirani prekršaji nakon 10 kola , nalazimo se na najboljem mjestu 12 zadnjem sa najmanje prekršaja . No nismo igrali dvije utakmice Orkan i Zagreb Puljić :
12. MNK Martinovka -- 52 prekršaja

6.) - Odluke disiplinskog suca :
------ 3.- MNK Zagreb Puljić se kažnjava OPOMENOM zbog nedovoljnog broja igrača na utakmici 9. kola.
Komentar : Naš klub se bude žalio na tu odluku Disiplinca LJ.Puljića jer on nije htio kazniti svoj klub u kojem je on predsjednik MNK Zagreb Puljić. Po disiplinskom pravilniku za taj slučaj klub se kažnjava obavezno ODUZIMANJEM BODOVA (između 1 do 6 ), kako su onii pokušali prevariti sve prisutne i nisu obavijestili da nemaju 3 pričuvna igrača nego na klupu posjeli sa markerima dva civila i išli igrati izašli na centar za početak utakmice. Da nije naš kapetan upozorio na tu činjenicu suce utakmica bi počela a ovako nije i nije igrana. Sve se lijepo vidi na snimci i vidi se što radi disiplinski sudac .To je otežavajuča okolnost i kazna treba biti veča za klub i pojedince (predstavnika kluba i disiplinca odnosno predsjednika kluba MNKZagreb Puljić) jer je to pokušaj prijevare a pokušaj se isto kažnjava kao i prijevara. Dalje naš klub traži i povrat troškova za utakmicu koju smo imali oko 1000,00 kn od MNK"Zagreb Puljić". Sve smo to napisali u prijavi POVJERENIKU (Z.Dodigu) i on je trebao to prosljediti DISIPLINCU (LJ.Puljiću) a on neka kažnjava kako hoće no to nije učinio POVJERENIK povodom naše prijave. To nije gotovo mi dajemo prijavu protiv Povjerenika (Dodiga) i Disiplinca(Puljića) za sve ovo što rade jer sve se zna i postoji snimka koju ima Povjerenik i MI u klubu.


------ 4.- MNK"Martinovka"se kažnjava OPOMENOM zbog neplačanja članarine za seniore (1.dio).Daje se rok plačanja osam (8) dana,u protivnom slijedi SUSPENZIJA.
-- Komentar: Tu ne piše tko je podnio prijavu i napisao da mi nismo platili članarinu za seniore (1 dio) ;NAJVJEROJATNIJE POVJERENIK . Izgleda da on ne zna da prije se intresira i pita u HNS ili u naš klub dali je plačeno, da je pitao onda bi dobio odgovor da smo mi platili . TAKO DA SE ZNA NAŠ KLUB JE PLATIO ČLANARINU ZA SENIORE (1 dio). To isto su napravili i kaznili klub da nismo platili službene osobe (delegata i suce) što nije bila istina . EVO VIDI SE KAKO "SINHRONIZIRANO" RADE POVJERENIK I DISIPLINAC i tražimo da se ispričaju klubu i ukinu tu "fantomsku" kaznu opomenu klubu koja ne postoji u važećem disiplinskom pravilniku Hrvatskog Nogometnog Saveza

Post je objavljen 01.12.2008. u 10:30 sati.