Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Što radi beba u trbuhu?

Napokon se Mrvica miče jače, meškolji i izvodi svakakve vratolomije.
"Ziher radi i salto"-rekao bi tata sarkastično rolleyes

Smiješno je kad pokušavaš objasniti klincu kako to izgleda iznutra u trbuhu, što beba radi, i zašto toliko dugo spava, zašto se ne čuje nikad kad bi mi htjeli da se nešto čuje i osjeti.
Prvo, beba je u vodenom balonu... je, ali nije to baš balon ko onaj za napuhavanje... pa kakav je to onda balon? rofl Mislim da je ipak jednostavnije reči da je u vodenom balonu i da ne drži začepljen nos ko zvrk kad roni u moru, već da ima dihalicu naughty.

A kako beba jede?
Znatiželjan klinac ima i takva pitanja, pa mu sve treba nacrtati i objasniti, i nema puno muljanja (samo malo laze)

Trbuh je sve veći, pa je postao i sve zanimljiviji, a kako je moja ruka stalno na trbuhu, počeo je i Zvrk svako malo stavljat ruku na trbuh da vidi osjeti spava li beba ili nešto radi...
(garant se kupa i pjeva zubo)

Baš neki dan Zvrk odluči provjeriti kaj beba radi, i pipka on i čeka (strpljiv smijeh, pol minute i gotovo!), taman nakon pojedenog ručka i pola litre vode, nasloni on uho na trbuh, da čuje... sluša on i zaključi: beba baca kamenčiće!

Dobro da nije rekao da igra stolni tenis!kiss Ma smiješan mi je i sladak taj malac brbljavi cerek

Ovaj vikend bio mi je podosta naporan. Pegazice su imale nastup u Karlovcu pa smo išli na cjelodnevni izlet. Istina, nije Karlovac daleko, nije niti toliko dinamično bilo. Pola dana smo se zezali, a pola gledali ostali program, imali probu, nastup i sve je išlo polako i bez strke i frke.
Ali zato sam jučer cjeli dan spavala i bila umorna

Zvrk je bio s Didom i Bakom, ali je bio i u kazni prije toga. To je tak kad se kod njih sve može a kod nas postoje granice i pravila, pa kad mu se malo sve to pobrčka, radi gluposti i jezik mu postaje brži od glavice!
A onda kazna. Nema crtića i nema igrica dok se ne sredi. wink

Kažu Dida i Baka da je bio dobar! (mogu mislit, sad se svi trude biti dobri, i ako i nisu-opet ja to ne mogu znati dok se Zvrk ne vrati, jer mi on sve ispriča u želji da bude iskren i dobar mamin veliki dečko. kiss

Novost:
U nedjelju ima svoje prvo natjecanje sa sportskom grupom! Baš se veselim i još me više zanima kako će to proći, kako će se on držati i što će uopće raditi??!


To ću pisati kad prođe slijedeći vikend, tad ću imati slikice i dogodovštine sa susreta!

A kad tata uhvati vremena, ispričat će vam kakvu veliku ljubav ima naš Zvrk, obzirom da je on u toku, a ja samo dobijam prepričane riječi, i to ne Zvrka, već ponosnog tate... hehehehe






Post je objavljen 01.12.2008. u 11:07 sati.