Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suzazanajmanje

Marketing

ČINIMO MALA DJELA LJUBAVI

Sveti Josip

Na ovom blogu ćete uvijek naći sve korisne informacije vezane uz različita događanja, seminare i sve ono što obuhvaća rad patera Marka Glogovića tog neumornog borca za malene.

Ako neka djevojka iz vašeg susjedstva ili netko vama poznat želi počiniti abortus, a vi ne znate kako da joj pomognete ili ako si ti ta djevojka ili žena, majka i ne znaš kome se obratiti, a trudna si i očajna pogledaj ovaj blog i u desnom kutu ćeš vidjeti broj mobitela, a i mail adresu patera Marko Glogović i nazovi ga ili mu piši. NE BRINI UVIJEK IMA IZLAZA...BOG TE LJUBI I UZ TEBE JE.. NISI SAMA JER IMAŠ MNOGO PRIJATELJA I DOBRIH LJUDI KOJI TI ŽELE POMOĆI...

I vi djevojke, žene i majke koje ste počinile abortus i vas Bog jednako ljubi i želi da mu se vratite, On vas ljubi ljubavlju vječnom i u svoje dlanove je zapisao vaša imena i želi vam oprostiti i zagrliti vas svom ljubavlju koju ima za vas..On vas čeka, javite se pateru Marku Glogoviću i vjerujte mi nitko vas neće osuditi i Isus će vas dočekati raširenih ruku preko patera Marka jer Isus želi oprostiti svakom čovjeku raskajana i slomljena srca ma koliko bio velik vaš grijeh...BOG JE LJUBAV... Ne sramite se jer vjerujte mi vi ne možete reći ništa što već prije pater Marko nije čuo od stotina drugih žena koje nisu vidjele izlaza..IZLAZA POSTOJI a on se zove BOŽJA LJUBAV I MILOSRĐE..

Neka Gospodin obilato blagoslovi sve one koji čine djela ljubavi za malene, naročito sve one koji će prepoznati ovaj blog kao način da pomognu najmanjima i javljati nam se i slati svoje komentare, prijedloge, pohvale ili što god vi već nađete shodnim i vrijednim naše pažnje.

BOG VAS BLAGOSLOVIO I HVALA SVIMA NA DOSADAŠNJOJ PODRŠCI...MOLIMO UVIJEK ZAJEDNO ZA SPAS MALENIH....

Post je objavljen 30.11.2008. u 23:28 sati.