Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Javna prijava ustaških Facebook grupa MUP-u RH

Gospodine Borovec.
Pokušaj pravdanja postupka hrvatske policije u slučaju privođenja Nikše Klečka tobožnjom provedbom zakona koji zabranjuje svako isticanje nacističkih i fašističkih simbola je sramotna točka na „i“ ispolitiziranosti policije. Iako se možda na prvi pogled čini da je policija postupila po zakonu, pravo pitanje je zašto onda ne reagiraju i na primjerice ustaške Facebook grupe? Dovoljno je da upišete u Facebookovu tražilicu riječ „ustaše“ i tražilica izbacuje 20 grupa koje uglavnom veličaju ustaštvo i ističu ustaške simbole. Svaka ta grupa ima svojeg kreatora imenom i prezimenom. Da stvar bude gora po policiju, ove grupe, za razliku od Klečkove, direktno veličaju ustaštvo i nacizam, a policija nije poduzela ništa!

Ako ne znate kako se koristi Facebook tražilica, me ćemo vam ovdje vrlo rado navesti ime grupe i kreatora. Kako znamo da pratite i ovaj blog, smatramo da je ovo ovdje izneseno sasvim dovoljno da bi policija krenula u akciju. Krenimo redom… (mala napomena, morate biti član Facebooka da bi vam se prikazalo puno ime i prezima kreatora, ali to već jeste kad ste uspješno priveli Klečka, zar ne?)

1.) Ustaše, kreator Stjepan Klarić
2.) Ustaše, kreator Mile Soldo, Gimnazija Franje Petrica
3.) NDH- dr. Ante Pavelića*** HRABRE USTAŠE, kreator Tvrtko Šojat
4.) Ustaše NDH, kreator Ante Ninčević
5.) ajmo Ustaše neka vide da nas ima !!!, kreator Roby Morić s adresom Podmurvice 6, Rijeka
6.) Metkovske Ustaše, kreator Jure Parmać, Gimnazija Metković
7.) Ustaše –U-, kreator Josip Smiljčić
8.) Ubi zakolji da srbin ne postoji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, kreatori Filip Maslač i Ivan Filipović
9.) fan club CRNA LEGIJA, kreator Vice Miljak, Split

Vjerujemo da je ovo za početak dovoljno da promptno reagirate i pošaljete policiju dotičnim osobama na premetačinu stana, zapljenu informatičke opreme i privođenje u policiju na ispitivanje, a sve u svrhu provođenja zakona RH koji zabranjuje isticanje i veličanje ustaških simbola, ustaštva te promicanje mržnje.


Post je objavljen 30.11.2008. u 18:18 sati.