Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/veronika1410

Marketing

...VJERUJ MI kad ti kažem da te volim.Kad ti kažem, da u tebi imam sve.Vjeruj mi ja ću odsad uvijek biti samo tvoja.Zauvijek tvoja ljubavi....

Da,da ..ovo ce biti još jedan moj blog o ljubavi..
Koliko ste u životu puta čuli riječ "Ljubav"??Sto je ljubav zapravo..???
Ljubav je emocija, ali i motiv (strast, potreba, težnja), čija je glavna odlika snažna naklonost prema nekoj osobi. Ljubav prema drugoj osobi uključuje osjećaje, nježnu privrženost, zaokupljenost njome, zainteresiranost za njene potrebe, želje i misli, nesebičnu brigu za njenu sreću i strašnu želju da odnosi budu što bolji. Udaljenost ili privremena razdvojenost od voljenog bića može rasplamsati osjećaje ljubavi..... Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim."

Tebi posvećujem ovo pismo, pisano sa vise nježnosti nego sto je zvijezda na nebu, i sa vise ljubavi nego sto je školjki u moru. Tebi poklanjam dugu moga srca, u koju si ti uveo boje i svijetlost. Približio si ljepote ovozemaljskog svijeta bliže mojim rukama. Jednim tvojim blagim osmijehom tonule bi moje brige poput tonućeg broda u hladnim zagrljajima oceana. Kroz moje tijelo i srce zasjalo bi sunce. Ti mi pružaš ruke, a ni ne znaš koliko mi to znači. U tvom se naručju osjećam poput boginje, kojoj nijedna žena na svijetu nije ravna. Ti i ja smo kao dva zrna pijeska u pustinji suđena da budu zajedno. Još uvijek se sjećam trenutka kada sam prvi put ugledala tvoje oči. Očarale su me svojom ljepotom i bisernim sjajem. Kao da se mjesec ogleda u njima, u divnoj mirnoći zelenih jezera, tvojih očiju. U mom srcu uvijek ce biti meta za tebe."

Ljubav nije oluja koja srce raznese,
ona je topla kao jesensko sunce,
vedra kao nebo u proljeće.
Nije raskošna kao divlja orhideja,
nalik je visibabi kada proviri iz snijega.
A kada te pronađe takva ljubav
osjećaš se kao rijeka...konačno u naručju mora.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Moj Mihael...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I tu je moj Mihael...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Opet moj Mihael...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I šečer na kraju.. moj Mihael...


Post je objavljen 30.11.2008. u 18:05 sati.