Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/humanitarianniskozemac

Marketing

Malo o humanostima


Usli smo dakle u prvu „Adventsku“ nedjelju. Vrijeme i ne prilici bas adventu ali sto mozemo, kakvi ljudi takvo vrijeme. Umjesto velike studeni i snijega mi eto imamo promjenjivo vrijeme koje vise lici da dolazi Uskrs a ne Bozic. Nadamo se da ce se ovo vrijeme ipak promijeniti i da cemo ipak Bozic docekati u bijelom. No o tom cemo kad dodje vrijeme za to.

Kako eto stvari stoje, ja ipak necu dolaziti u Hrvatsku najvjerovatnije do proljeca.
Zbog silnih obaveza jednostavno nisam u mogucnosti iako bi to od sveg srca najvise voleo.
No kod Hermana Marija nikad se nezna pa tko zna mozda Vas ipak iznenadim sa nekom posjetom.

No pratim ja sve sto se zbiva u Lijepoj nasoj. Trudim se koliko mogu pratit humanitarne akcije ali eto vise nazalost ni ja nisam svemoguc a da se ne ponavljam kakve sve probleme imam i sa kakvim problemima se svakodnevno srecem procitajte moj prethodni post.
Neopisivo mi je zao sto u utorak 2 prosinca necu moci biti u Zagrebu na velikoj dobrotvornoj humanitarnoj aukciji koju organizira Humanitarna udruga „Mala Anja“.
No nadam se da ce moja „druga ruka“ to jest Humanitarna udruga „Pomoc i ljubav“ iz Pule
doci. Zato eto dragi moji blogeri i blogerice pozivam Vas da ukoliko mozete doci da dodjete 2 prosinca u 18h u Veliku Goricu Zagrebacka 37 i pomognete da aukcija uspije.
Sve detalje u vezi ove aukcije mozete sznati na Internet stranici www.humanitarnaudruga-malaanja.hr

Danas eto koristim konacno i priliku da Vas pozovem da posjetite jos jedan blog koji se bavi humanostima. To je blog protiv nasilja "Vratimo Hrvatskoj osmijeh" koje vode dvije drage blogerice. Posjetite, podrzite, ako imate pricu proslijedite im a sve u cilju da se konacno kaze STOP ovom valu nasilja koji potresa nasu predragu Hrvatsku.

I za kraj danasnjeg posta posjecam Vas da se u srijedu 3 prosinca obiljezava „Medjunarodni dan invalida“. Obiljezimo ga dostojanstveno. Pruzimo ruku osobama s poteskocama u razvoju i pokazimo im da ih smatramo PUNOPRAVNIM CLANOM OVOG DRUSTVA.

Do novog javljanja sve Vas grli i pozdravlja wave Vas humanitarac niskozemac.



Post je objavljen 30.11.2008. u 15:40 sati.