Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/geomir

Marketing

BUDI SPONZOR

Narode, sa posebnim naglaskom na Andjelovu vrstu.

Primio sam dole navedeno pismo pa NAS pozivam, umjesto ovog našeg pripomištanja iz šupljeg u prazno, da počnemo činit dobra dila.
Svaka čast Bogu, ali se bojim da On nema tekućeg računa.
Njegovi ambasadori imaju i prikoviše, zato od svih nas na njih stavljam poseban naglasak. A i zato jer mi ostali u principu imamo ( možemo imati) svoju djecu.
Dakle, ako TI i MI i JA ( zajedno skupa sa mnom) ne pomognemo, iz neba im ništa neće past u krilo.
Neka nam ova dica budu prioritet, i kada u Hrvatskoj sva budu sponzorirana i (ili) usvojena, tek tada možemo usvajati šišmiše iz pećine Veternica ili biti sponzor jednom orlu, creskom bjeloglavom supu.


...evo za Vas koji niste u tijeku, par riječi o realizaciji jednog projekta koji je tek u začetku, ali vjerujem da će vrlo brzo biti prepoznat kao potreban, koristan, human ....

Naime, pretpostavljam da je većina Vas čula za dječiji dom Maestral u Splitu u kojem su smještena zdrava, normalna djeca koja su odbačena od roditelja i žive jedno posebno teško djetinjstvo . U domu su smješteni do završetka srednje škole , kada odlaze nekoliko mjeseci u stambenu zajednicu, a potom ostaju prepušteni ulici i samopreživljavanju...

Izgleda strašno...., ali je istinito.

Stoga Vam predstavljam plan u kojem i vi možete sudjelovati sa malo dobre volje. Cilj je za svako dijete pronaći sponzora koji bi uplaćivao životno osiguranje, a koje bi djetetu bilo isplaćeno u momentu izlaska iz doma i početka samostalnog života. Isplaćeni novac bio bi neka vrsta "odskočne daske", bilo da njime uplate daljnje školovanje, iskoriste ga kao polog za rješavanje stambenog pitanja ili pak pokretanja nekakve vrste posla.
Što god bilo dobro će im doći, a neće izostati i vrlo važan osjećaj sigurnosti i eliminacije straha od osamostaljivanja. U ovom dijelu imam veliku podršku kolege Marđetka koji radi za "Osiguranje Zagreb", i koji je oduševljen ovom idejom, a kada ovaj naš projekt u Splitu zaživi, on će isto pokušati pokrenuti za djecu u Zadru. To bi zaista bilo predivno...!

Dakle, ja već imam spisak djece za koju tražimo sponzore, pa ako radite u nekoj od firmi u kojoj bi po Vašem mišljenju rukovodeći kadar imao sluha za ovakvo djelovanje javite se...

Svi koji žele moći će se osobno upoznati sa djetetom i vjerujem da će to biti poseban doživljaj za svakog od nas.
Već sam imala prekrasna iskustva u pronalaženju zaposlenja djece koja danas rade u različitim poduzećima te tako nisu postali socijalni problemi ovog društva...

Stoga, poštovane kolege ukoliko na bilo kakav način želite sudjelovati i pomoći barem jednom djetetu, na način koji je Vama dostupan... javite se !
Rado ću saslušati Vaše prijedloge, dati Vam kvalitetne informacije i zajedno sa Vama poduzeti sve za dobrobit djece koja su svoj životni put započela na posebno težak način.

P.s. U knjižici starih mudrih izreka piše...
USPJETI U ŽIVOTU ZNAČI - DA JE BAREM JEDAN ŽIVOT LAKŠE DISAO... ZATO ŠTO SI TI ŽIVIO !!!


Kontakt osobe: JOSIPA BURAZIN tel. 091 450 13 60
SENKA KLARIĆ tel. 099 683 54 10
Srdačan pozdrav .... Senka !
A ja kažem:
Živi zdravi i sponzori bili!


Post je objavljen 30.11.2008. u 13:17 sati.