Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alkemicharka

Marketing

...dva tjedna poslije.

joj, umrla sam od straha maloprije. danas sam gledala 'Sirotište'... igra u kinima, ali sam si ga skinula, i još najbolje mi je bilo kad sam otkrila da je španjolski. premucho dobar film. El Orfanato. da ne pričam detalje, to je nešto kao triler - horor. ili horor po nekoj psihološkoj osnovi, nema krvi uopće ali predobar efekt.

a sad, zašto sam umrla od straha, maloprije sam se vratila doma. magla je vani, a ja sam danas gledala taj film, i inače nisam strašljiva ali maloprije po ovoj magli svakakve sjenke sam si umislila. gotovo da sam i ja vidjela napuštenu djecu iz tog kobnog sirotišta. rekla sam sebi, trebam manje pit i ne vraćat se sama u dom po takvoj magluštini. eto, pogledajte El Orfanato ako volite dobre horore. predobar je. i ne vraćajte se isti dan pod utjecajem alkohola sami doma. još ako je magla.

i da, prošlo je dva tjedna od moje odluke da prestanem pušit. ponosno objavljujem da ne pušim. nije bilo lako, ali nije ni toliko strašno koliko sam mislila. skužila sam da mi je najteže kad izađem van, onda mi kao u neko doba pofali cigareta, tad uzmem par dimova čisto da skužim da mi ne treba i to je to. preko dana nema nikakvih problema. na čik pauze na poslu ne idem, umjesto toga zujim uokolo i pijem kavu. i mogu reć da mi ide... također zahvaljujem svojim divnim frendicama što su mi odbile dat cigaretu prvi tjedan prestanka pušenja, kad smo izašle van i mene je uhvatio tren slabosti. ali to je prošlo... dakle, dva tjedna su iza mene.

moram primjetit paradoks, očekivala sam da ću imat više para, sad kad ne trošim novac na cigarete, ali sve mi je isto. pa se pitam... zapravo nije bitno koliko para imaš ili nemaš, ako pušiš - za cigarete ćeš uvijek imat. a ako ne pušiš... pa ne osjećaš neku preveliku razliku. ne znam... morala bih to malo bolje proučit.

laku noć dame i gospodo, bilo je zadovoljstvo...

Post je objavljen 30.11.2008. u 02:32 sati.