Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnepande

Marketing

NEUGODAN PORAZ UOČI UTAKMICE ODLUKE

Malonogometna ekipa našeg fakulteta doživjela je neugodan poraz 9-4 u prijateljskoj utakmici od malonogometne ekipe Orfanela dva tjedna uoči utakmice sa AGORA-om. Tim porazom malonogometaši su se uklopili u rezultatski loš dan za sport našeg fakulteta skupa sa košarkašima.
Početak utakmice obilježio je ''Bombarder iz Fojnice''. U jednom od prvih protivničkih napada, Božić krade loptu, prelazi protivnika i smireno plasira loptu desnom nogom za početno i jedino vodstvo naše ekipe. Ubrzo nakon gola, Ledinski dobro puca, ali golman Orfanela dobro brani.
Na žalost, naša ekipa tu je stala. Dobro uigrana ekipa Orfanela okreće rezultat na 3-1. Vrlo brzo Fort zabija za smanjenje vodstva iz odbijene lopte nakon Aldovog udarca. Ipak, u toj akciji izgubili smo Ledinskog čije koljeno nije izdržalo duel prilikom oduzimanja lopte. Do kraja se nije vraćao na teren. Ipak, svojom igrom je ostavio pozitivan dojam.
Nakon toga događa se neobjašnjiv pad u našoj igri. Naš rezervni golman Hrvoje Mostarac, koji je ovaj put solidno branio cijelu utakmicu, našao se kao na streljani. Naši gosti odlaze na sigurno vodstvo od 6-2, te rješavaju pitanje pobjednika.
Potom Aldo lijepo zaobilazi protivničkog golmana te pogađa praznu mrežu za smanjenje rezultata. Do kraja utakmice, novi igrač Prahić zabija za novo smanjenje vodstva, ali ovaj put za rezultat 8-4. Konačni rezultat popeo se na visokih 9-4.
Danas se vidjelo koliko nam nedostaju Tomašković i Ilijaš, prva dva odabira za poziciji zadnjega. Ipak, protiv AGORA-e se vraćaju. Zato nema panike. Za dva tjedna slijedi nam borba za ulazak u prvu sveučilišnu malonogometnu ligu. Sretno momci. Crne Pande su uz vas.


Post je objavljen 29.11.2008. u 22:15 sati.