Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Dobrotvorna humanitarna aukcija


Dana 2 prosinca 2008 godine s početkom u 18h u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica Zagrebačka 37 u organizaciji Humanitarne udruge „Mala Anja“ održati će se velika dobrotvorna humanitarna aukcija vrijednih umjetnina.
Sav sakupljeni prihod sa ove dobrotvorne humanitarne aukcije namijenjen je roditeljima djece s poteškoćama u Udruzi a u svrhu daljnjeg liječenja, kupnju potrebitih pomagala te potrebitih lijekova.
Više o ovoj humanitarnoj akciji,o vrijednim umjetninama koje će biti na aukciji te kako doći do Pučkog otvorenog učilišta pogledajte na stranicama Udruge www.humanitarnaudruga-malaanja.hr
Svi članovi HU „Mala Anja“ s veseljem Vas očekuju.

Zbog organizacije ove humanitarne akcije kao i zbog privatnih obaveza, slijedećih nekoliko dana nećemo biti na netu (blog, e-mail, itd).
Naš post o „Međunarodnom danu invalida“ koji se obilježava 3 prosinca (srijeda) moći će te pročitati na blog stranici Vratimo Hrvatskoj osmijeh.
Također Vas obavještavamo da smo u desnom boksu našeg bloga, stavili obavijest o zaštiti svih zapisa i fotografija na našem blogu kako se ne bi dogodio slučaj od prije par dana (vidi prethodni post).
Velika Vam hvala na razumijevanju.

Do novog posta, veliki pozdrav wave šalje Vam obitelj Kostanjevečki.




Post je objavljen 29.11.2008. u 20:30 sati.