Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing


Priznanja i od bahatih Engleza; Modrić i Srna u TOP 100 !!!


Photobucket

Najpoznatiji britanski nogometni časopis FourFourTwo svrstao je Modrića na 62. mjesto igrača, čak osam mjesta više od Ronaldinha.Preglednost igre i dodavanja ocijenjeni su kao njegove najkvalitetnije igračke sposobnosti, a partije protiv Engleske na Wembleyu te Njemačke na EP-u su ocijenjene vrhunskima.

Photobucket

Srna je opisan kao jedan od najboljih nabacivača, a slobodni udarci su mu proglašeni “UBITAČNIMA”.

Photobucket

Portugalca Cristiana Ronalda na prvo su mjesto na popisu najboljih nogometaša na svijetu lansirale njegove izvanredne igre i golovi u Manchester Unitedu.Drugi je Messi,a treći Torres..Casillias je 4.kao najbolji golman,Kaka peti,a Zlatan Ibrahimović sedmi..

Photobucket

lijepa gesta našim nogometašima.nadam se,i dodatni motiv za proboj na veće pozicije wink

...NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEM..za sve ostalo,tu je MamićCard...

Photobucket

Zdravko Mamić zvao je 17 hrvatskih nogometnih reprezentativaca u dinamo. Svi su ga glatko odbili..Vejić i Križanac nisu se izjasnili,ali s obzirom na to da su u srcu hajdukovci,Maminjo će ostati kratkih rukava..

Photobucket

Ali,nije sve tako sivo..jedan ga nije odbio..od svih njih..Darijo Srna!! Njega Maminjo nije ni zvao. Srna redovito naglašava svoju ljubav prema biloj boji,igranje u Hajduku kao ostvarenje dječačkog sna..Tu je i paprena cijena za Srnine 'usluge'.. za dinamo nemoguća misija...

Photobucket
Dok su njegovom cimeru Niki vrata u dinamu uvijek otvorena,Srna po svemu sudeći neće imati ni tu čast da odbije Mamićevu ponudu..


Post je objavljen 29.11.2008. u 19:33 sati.