Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herostrat

Marketing

Oslobođen gospar Kristo Laptalo!!

Možda "zlopamćenje" i nije najljepša ljudska odlika ali ipak, dok kapetan Laptalo iščekuje slobodu nakon 16 mjeseci uzništva u grčkom zatvoru, prisjetimo se njegovog odgovora na svojedobne objede Ivana Zvonimira Čička:


"Ivan Zvonimir CiCak se ponaša ko Semej sin Gerin iako me ne zna i ja njegovom rodu nijesam ništa nažao ucinio. Prihvatit cu da Bog isti stavlja rijeci u njegova usta muceci ga tako da mu ja moram oprostit. On me zalio krvlju tvrdeci da sam kriminalac, tom tvrdnjom je nazvao naše unutrarnje posle i ambašadu lažovima, ja ih ne mogu branit , ja sam slab i obnemogo za to, oni bi služili branit istinu, sebe i mene ako to mislu da je potrebito. Može bit da im se on para niko i ništa da bi to služilo.

Laži koje je pak ponudio javnosti o meni vezane za moju krivnju, koje sad provija u nekakvu bevanu ucinjet, ako vec ne može u oni šug Maraskin iz botije. Javnost mora sama shvatiti i / ili popit. Ja ne mogu javnost fermat da stoji na mome putu, ako hoce Cickov put, jer „ja znam gospodine da put covjecji nije u njegovoj vlasti, niti je covjek koji hodi u vlasti da upravlja koracima svojim“.

Meni ostaje da vjerujem javnosti da zna i pozna da hodit bezazleno znaci hodit pouzdano, a da oni što su opaki na svome putu se poznaju. Ja sam ovim finuo svoje posle s njime sve je drugo poso u koji se necu pacat."

Kapetan Kristo Laptalo



Post je objavljen 28.11.2008. u 10:26 sati.