Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Halo, Helsinki

Sad se pitam ovo pitanje: kako će žongler iz HHO-a objasniti narodu da je kapetan Laptalo oslobođen? Hoće li HHO podastrijeti grčkim sudovima nove spoznaje iz "visokopozicioniranih izvora" o krivnji nesretnog kapetana? Možda ima u rukavu i neoboriv dokaz koji pokazuje da je sve ovo ujdurma nekadašnjih dobitnika nagrade "Sedam sekretara SKOJ-a"? Vili Matula je možda preko svojih agenata neutralizirao grčki represivni aparat? Plus suca Gredelja i ostale pripadnike visoke HHO lože?
Jedno ljudsko pravo, ozbiljno ugroženo i nepovratno povrijeđeno je konačno ugledalo svjetlo dana. Žalosna je činjenica da će ovo proslaviti svi osim HHO-a i njegovog vrlovažnog člana I.Z.Čička. Predsjednik Banac nije zainteresirana strana; on možda opet smišlja financijski inženjering da sam sebi naplati vrlovrijednu najamninu.
HHO je trebao biti prvi u propitivanju stvarne pozadine cijelog slučaja i pomoći sugrađaninu u nevolji. HHO je trebao biti prvi koji će ustati protiv skandaloznog istupa I.Z.Č. u ovom slučaju. Umjesto toga, HHO je prigrlio I.Z.Č. kao svog utjecajnog člana i pobočnika. Nema što; na ponos Internacionalnom helsinškom odboru.
HHO, zar ne uviđaš tužnu istinu da si se našao na krivoj strani?

Update
Inace, Međunarodna helsinška federacija za ljudska prava je 'zatvorena', evo kažu ovako:

"International Helsinki Federation for Human Rights Forced to Close Down. IHF was forced to file for bankruptcy and consequently close down due to a massive fraud committed by its former financial manager."

Više ovdje.

(Hvala, N.)





Post je objavljen 27.11.2008. u 23:13 sati.