Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Ivan Rakitić je uz Bastiana Schweinsteigera glavna meta Juventusa

Približavanjem zimskog prijelaznog roka sve se više pojavljuju informacije o transferima naših igrača koji su bili na metama velikih klubova i tijekom prethodnog ljeta.
Što se tiče Ivana Raktića, on se povezuje s Juventusom već duže vrijeme, a prema novim našim informacijama, u torinskom su klubu daleko najzainteresiraniji za Bastiana Schweisteigera iz prvenstvenog razloga što im je u ovom trenutku krucijalno doći do igrača koji će zamijeniti 36-godišnjeg Pavela Nedveda. Juventus je spreman ponuditi za njega velik novac, ali i Bayern također (Njemačkom reprezentativcu ističe ugovor u ljeto 2009.), tako da u ovom trenutku visi upitnik iznad njegovog transfera u Juventus.
Juve će nakon Bayernove ponude vjerojatno morati ponuditi gotovo duplo veći novac za njemačkog reprezenetativca kako bi ga doveo u svoju momčad. Schweini se također nećka oko toga želi li otići iz Muenchena u talijansku ligu jer simpatizira život u Muenchenu.
Ipak, njemački reprezentativac je u prednosti u odnosu na našeg Ivana Rakitića iz čistog razloga što Ranieri treba igrača profila Clarencea Seedorfa, ili već spomenutog Pavela Nedveda, dakle nekog tko je jak, čvrst u duelima, prodoran prema naprijed, a ne ofenzivnog veznog što je najdraža pozicija Ivana Rakitića. No, to ne znači da ga Juventus neće dovesti, dapače, on im je prva opcija propadne li transfer Scweinsteigera. (index)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 27.11.2008. u 18:47 sati.