Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hb91

Marketing

Može li Joke Vranković zaustaviti Josipa Sesara?

ŠIROKI BRIJEG - Širokobriješka Pecara (20 sati) će ove subote biti košarkaško središte BiH, jer će se u sklopu 10. Kola "Lige 13" odigrati veliki derbi između najtrofejnijeg bh kluba, Širokog Eroneta i ove sezone neprikosnovenog Zrinjskog HT-a.

Mostarci u osam dosadašnjih nastupa imaju isto toliko pobjeda, a predvođeni bivšim igračima Širokog, Josipom Sesarom i Borisom Džidićem, taj niz pošto poto žele i nastaviti.

Širokobriježani su nakon užasnog starta (1-3) ostvarili četiri uzastopne pobjede i također puni optimizma dočekuju veliki derbi na koji su svoj dolazak u iznimno velikom broju najavili i gostujući navijači, popularni "Ultrasi"!

"Zrinjski ove sezone ima odličnu momčad i njihovi rezultati nikako nisu slučajni, međutim i mi se polagano budimo, mnogo smo dobili angažmanom Bruce Pricea i Jure Ružića, te također idemo na pobjedu, jer želimo nastaviti svoju pobjedničku seriju. Siguran sam da će moji igrači ostaviti srce na parketu kako bi tu pobjedu i zabilježili" - istaknuo je u najavi predstojećeg derbija Josip Vranković, trener Širokog Eroneta.

Glavni adut u momčadi gostujućeg stratega Rudolfa Juga svakako je Josip Sesar, nekoć ljubimac širokobriješke publike.

"Svima je teško igrati u Širokom Brijegu, no smatram da u ovom trenutku imamo kudikamo bolju momčad i u svakom slučaju dolazimo po pobjedu. Lijepo je kada stalno pobjeđujete, kao što je slučaj s nama ove sezone i stoga istom putanjom želimo i dalje nastaviti" - kazao je za Hercegovački dnevnik Josip Sesar, jedna od većih zvijezda bh košarkaškog prvenstva.

Post je objavljen 27.11.2008. u 16:00 sati.