Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nofoldpoker

Marketing

Napokon povratak!

Pozdrav svima nakon dosta vremena! Jel vam dosadilo bez mene? crysretan

Evo napokon sam rješio problem sa računalom i možemo nastaviti kao da se ništa nije dogodilo.. Rasplet WSOP-a vjerojatno već svi znate, i nema potrebe ponovo staru vijest stavljati..

A što se sad događa?
Pa eto ono što je mene zainteresiralo odmah po povratku na računalo je Unibetova borba zemalja, u kojoj mogu sdujelovati samo igrači iz tih dviju zemalja. Trenutno traje borba Hrvatske i Rusije i Hrvatska ima 146 bodova!

I vi možete pomoći u ovoj borbi, tako što se registirate i počnete igrati.. Trurniri su freerollovi, tako da vas ništa ne košta, a možete zaraditi i osjećati se ponosno znajući da ste i vi dali doprinos u stvaranju Hrvatske poker velesile!!

Sljedeći turnir je danas(/četvrtak) u 19:00! Predlažem da sudjelujete!

Osim toga, još traju i Poker Kraljevi! Večeras je freezeout za 3€ u 18:30. Ja sam u utorak odigrao freeroll u sklopu Kraljeva i završio na 4.mjestu, iako je moglo i bo0lje, a bome i gore.. Jako dobro se igra i mala je razlika između prvih 20-ak igrača.. uzbudljivo, zabavno.. A šta još treba? :)

Drago mi je da vam se sviđaju knjige koje sam postavio! Dobio sam par komentara na mail, i stvarno mi je drago da sam pogodio ono što vam treba. Naravno, slobodno mi se javite ako trebate neku knjigu, ili bilo šta, i potrudit ću se da vam pomognem.

Evo da znate koliko se skinuli i koliko vam se svidilo.. Postavio sam 11 datoteka, nekoliko golih knjiga, i nekoliko kompilacija..
Ukupno ste tih datoteka skinuli 64 puta, od čega najviše kombinaciju Knjige 3 i to 19 puta. Očito vam je ta najzanimljiva thumbup

Samo nastavite i slobodno nam se javite na mail!
Lijep pozdravsmokin

Post je objavljen 27.11.2008. u 16:39 sati.