Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

ŽENSKI PROFIL

Upload slika i fotografija


Sjedimo tako na kavi Svidove ženske snage Kristina, Jelena i moja malenkost i razgovaramo o nama, ženama, curama, gđicama i gđama. Razgovor je, kako i priliči ženama, obuhvaćao sve teme, od svjetske krize, preko novog albuma nekog banda do problema s kojima se žene susreću na bilo kojem polju djelovanja. Krenule smo nabrajati žene u našem kraju, pa i šire, žene koje su itekako važne za zajednicu. Sportašice, političarke, umjetnice, aktivistice. U želji da se o tim ženama više sazna predložila sam emisiju u kojoj bi gošće bile upravo te i takve žene.

Kum emisije je Vava koji joj je ponosno nadjenuo ime Ženski profil, a s emitiranjem smo počeli prije dva tjedna.
Led je probila Vedrana Simičević, alpinistica koja je prošle godine sa svojim suputnicama, tj. ženskom ekspedicijom osvojila 8021 m visok vrh Cho Oyu.
Prošloga petka je usuret Međunarodnom danu borbe protiv nasilja nad ženama, moja gošća bila voditeljica Skloništa za žene Paola Bogović.

Ovoga tjedna, točnije 28. 11. u točno 11:00 kreće još jedna emisija Ženski profil. Gošća će biti Ilinka Serdarević, a govoriti će nam kako je raditi sa ovisnicima u udruzi Terra. 01. prosinca Međunarodni je dan borbe protiv AIDSA. Kako se u Terri bore protiv kuge našega doba možete saznati samo na jedan način.
Petak, u 11:00 sati, na frekvenciji 98.4.

Carmela

Post je objavljen 27.11.2008. u 13:31 sati.