Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newcastleutd

Marketing

MIDDLESBROUGH - NEWCASTLE

Nakon boda "otetog" Chelsea,"svrake" gostuju kod nimalo gostoljubivog Middlesbrougha,koji će vjerojatno nastojati,iskupiti se zbog poraza u prošlom kolu od Boltona.
Uz Sunderland,Middlesbrough je najveći rival "svrakama",i njihovi susreti imaju posebnu draž.
Kinnear je otklonio govorkanja o povratku Marka Viduke na teren jer igrač još nije potpuno oporavljen,njegov se nastup očekuje tek za dva tjedna.Nedostajat će i ozlijeđeni Barton.
Jedna od glavnih vijesti ovog tjedna je izjava N'Zogbie,koji je nakon nekih špekulacija o njegovom odlasku ove zime,jasno izrazio želju za ostankom.Ovaj 22-godišnji Francuz,donedavni član Francuske U-21 reprezentacije je već četiri godine član Newcastle Uniteda,rekao je da Newcastle doživljava kao svoj dom,i da unatoč činjenici da kod Kinneara često utakmice počinje s klupe,želi se nametnuti i postati standardni član prve jedanaestorice.Kinnear je već ranije izrazio želju za N'Zogbijinim ostankom,što dokazuje da na njega već računa.

Photobucket

Utakmica na Riverside stadionu igra se u subotu u 16 h po našem vremenu,a pratiti se može na BHT1 i na Pink Montenegro televiziji.

Post je objavljen 27.11.2008. u 07:29 sati.