Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/treehill11

Marketing

Fear street

To je zbirka knjiga koju je napisao američki pisac Robert Lawrence Stine ukratku R.L. Stine. R.L Stinea ima 64 godine , a rođen je 1943 u Ohiu. Napisao je i ostale serijale kao : Goosebumps, Rotten School, Mostly Ghostly, The nightmare room,ali mu je najopoznatiji serijal Fear Street=). U hrvatskoj ima 30 knjiga od Stinea, a došla je nova Čitačica misli. Pročitala sam većinu njegovih knjiga, a imam ih oko 20. Najbolje knjige od R.l Stinea po meni su : Dadilja, Mrtva Spasiteljica, Kad padne mrak, Tulum do jutra i Kobno ljeto. . Obožavam njegove knjige i svima bih preporučila da pročitaju barem par knjiga jer će se totalno "zaljubit" u njih.

R.L Stine =) ( legenda)
ps:on je rekao da mu je posao djeci utjerat strah u kosti tak nes....... =)

Image Hosted by ImageShack.us

Evo nekoliko sadržaja:
DADILJA =) (moja najdraza)

Ellie Saks dosadila je rutina njezina jednoličnog života: majka ne odobrava njezine postupke i gotovo ju je nemoguće zadovoljiti, njezin bivši dečko Clay totalni je loser, a sjećanja na nesreću koja se dogodila prije nekoliko godina nikako da je prestanu sustizati. Kada joj najbolja prijateljica predloži da ljetne praznike provede u Hamptonsu, mjesto ludih ljetnih zabava, vrućih spojeva i cool koktela, Ellie će to zvučati kao idealno rješenje. Budući da takva zabava i košta, kako bi spojila ugodno s financijski korisnim u novom gradu zaposlit će se kao dadilja. Iako obitelj za koju radi na prvi pogled izgleda idealno, ubrzo će upoznati četverogodišnjeg Brandona koji već mjesecima ne govori, a svojim ledenim pogledom i zastrašujućim smijehom jasno joj daje do znanja da nešto nije u redu.

Kada joj ubrzo nakon toga počnu stizati prijeteće poruke i uznemirujući pokloni, Ellie će se zapitati tko stoji iza svega. Clay? Brandon? Njegovi roditelji? A onda će u masi ugledati lice za koje je bila sigurna da ga nikada više neće vidjeti. Dečka koji je umro u stravičnoj nesreći prije sedam godina.

Image Hosted by ImageShack.us
=)


KOBNO LJETO :

Godinu dana nakon što su se upoznale, Marla poziva svoje prijateljice da provedu nekoliko ludih ljetnih dana u njezinoj kući na plaži. Claudia, Joy i Sophie oduševljeno prihvaćaju poziv imajući na umu samo kupanje, sunčanje i naravno, lude provode.
Premda je kuća i ljepša nego što su očekivale, a Marla izvrsna domaćica, nezgode su im stalno za petama. A nakon što sunčanje završi strašnim opeklinama a kupanje gotovo utapanjem, djevojke će shvatiti da “nesreće” nisu slučajne i da bi njihovo ludo ljeto moglo postati kobno!


Image Hosted by ImageShack.us


MISS MATURALNE ZABAVE:
Samo pet tjedana dijeli učenike gimnazije u Shadysideu od maturalne zabave. Pet je djevojaka u igri za titulu kraljice škole i borba za glasove među njima već je počela.
Dečke će pak mučiti drugi problemi – kako se odlučiti s kojom će curom samo izaći van, a s kojom će početi hodati.
Za Lizzy, jednu od pet finalistica na takmičenju za miss maturalne zabave, uzbuđenja će ubrzo prerasti uobičajenu razinu predizborne nervoze.
Netko je, čini se, vrlo odlučan u namjeri da svih pet kandidatkinja liši života prije nego što zabave počne

Image Hosted by ImageShack.us


TULUM DO JUTRA:
Možete li zamisliti idealnije mjesto za proslavu rođendana od kuće na usamljenom otoku uz grupu svojih najboljih prijatelja? Savršeno mjesto za savršen tulum, mislila je Gretchen, prazna kuća, romantičan otok i cijela noć pred njima za ples, ludiranje i zaljubljivanje ali… i za umiranje. Jer na slobodi je odbjegli zatvorenik koji je već ubio tri tinejdžerice, a kada slavljenicu pronađu u lokvi krvi, mnoga pitanja ostaju bez odgovora: zašto baš ona, tko je sljedeći na redu, i je li ubojica zaista odbjegli luđak, ili netko od njih skriva užasnu tajnu?

Image Hosted by ImageShack.us

...............................................................................................................................................................................................................................................




Post je objavljen 25.11.2008. u 22:51 sati.