Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stifmeister

Marketing

Suzbiti svoje ''slabe točke''

Kad je tvoj ljubavni i seksualni život u pitanju, svaki trud i rad je uzaludan ako zapravo uopće ne znaš što želiš. Želiš li spavati s više žena od Micka Jaggera i Kid Rocka ili tražiš curu za ozbiljnu vezu? Treba li biti opako zgodna ili je dovoljno da ne izgleda kao krumpir? Što si sve spreman tolerirati od njezine osobnosti, a što ne? Što joj mora biti važno u životu?

Možda ova pitanja zvuče glupo ovako napisana, ali odgovori na njih su bitni da bi čovjek mogao dalje razvijati samog sebe u pravom smjeru. Bezbroj je onih koji nemaju pojma što žele i samo zbog toga tapkaju na mjestu. Kako ostvariti svoje ciljeve kad uopće ne znaš koji su? Ako se želiš samo spontano zabavljati u životu i ne razmišljati o budućnosti, onda je to ok. Ali ako si upao u krizu i želiš se iz nje izvući, potreban je plan spašavanja. A da bi on uspio, moraju postojati ciljevi i sredstva kako ih ostvariti. To je prvi preduvjet k poboljšanjima u tvom ljubavnom životu.

Međutim, stvari nisu toliko jednostavne kako se čine napisane na ekranu. Nažalost, postoje ''crne rupe'' u znanosti o muško-ženskim odnosima koje mnogim muškarcima stvaraju probleme, a spasonosni odgovori na njih izostaju. Riječ je o iznimno bitnom pitanju: ''Kako biti uvijek onaj pravi čak i pred curama koje te očaravaju?''

Kad analiziramo ''slabe točke'' kod nas muškaraca, onda valja reći da ih ima svatko. Ovdje govorimo o curama koje su nas u stanju potpuno emocionalno izbaciti iz takta. Vjerujem da je svatko doživio barem jednom susret s takvom fatalnom djevojkom. Čak su i neki od najvećih svjetskih zavodnika znali završiti u ludnici zbog žena. Da, to su oni isti ljudi koji godišnje spavaju sa više od 100 različitih djevojaka.

Dakle, postoje cure u čijem društvu jednostavno izgubiš glavu, i nikakav rad na osobnosti i bariteljskoj tehnici ne pomaže, a sav tvoj napredak pada u vodu. Nema više ni samouvjerenosti ni odlučnosti ni ničeg što je privlačno i muževno na tebi. Jednostavno se rastopiš i potpuno raspadneš u njezinoj blizini. Kad se sve zbroji i oduzme, to je prokleto lijep osjećaj, ali i prokleto kontraproduktivan. To je misterij kojim se stručnjaci i dalje intenzivno bave i pokušavaju naći lijek. Zasad bezuspješno.

Svi mi imamo ''slabe točke''. Moram priznati da i ja imam. Kompletni ''Stifmeisterov pristup'' pada u vodu kad je vidim. Međutim, što si iskusniji muškarac, to će se ''slabe točke'' sve rjeđe pojavljivati, i moći ćeš ravnopravno parirati gotovo svakoj curi. Također, ako nisi romantična osoba niti sklon sanjarenju, onda nećeš imati problema s gubljenjem glave. Ako ti se ovakve stvari ipak ponekad događaju, bijeg je dobro rješenje, te uvijek prilaženje privlačnim, ali ne i fatalnim curama.

Postoje i oni dečki koji izgube glavu gotovo svaki put kad upoznaju slatku curu koja ih milo gleda. To je velik problem i potreban je nadljudski trud i rad na vlastitoj osobnosti da bi se to barem malo suzbilo, jer takav mentalni sklop vrlo je blizu invaliditetu. Muškarac se ne smije slomiti i potpuno emocionalno otvoriti na početku, jer tada ljubavnim snovima dođe kraj.

Rastapanje je dopušteno tek kad između tebe i nje postoji jaka emocionalna povezanost, a to se sigurno neće dogoditi odmah nakon tvog uleta ili površnog poznanstva, osim ako se ne baviš hipnozom ili si vrsni manipulator svjetske klase. Nažalost, tako funkcionira svijet muško-ženskih odnosa i to je pravilo koje je jako teško izigrati: na početku treba igrati čvrsto, hladnokrvno i besprijekorno, barem do prvog poljupca. No, nekad se iznimno teško držati toga...


Post je objavljen 25.11.2008. u 11:57 sati.