Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mikal

Marketing

Sve shto o sebi znam. U ovom trenu sad.

Image Hosted by ImageShack.us

Obožavam ljude koje ne poznajem, a volim ljude koji poznaju mene. Volim kad me nije briga. Važno mi je uživati u životu i užitak stavljam pred puno stvari u životu, ali ne ispred svih. Volim alkohol, cigarete, ljubav, ljepotu, seks, fotografiju. Volim dobru muziku i kvalitetne filmove. Volim mijenjati stvari, ali ne i ljude.
Volim promatrati ljude koje ne poznajem i zamišljati situacije koje se nikada neće desiti.
Volim kad neko misli da ne znam, a znam. Volim imati tajne. Samo svoje. Volim kad netko misli da me poznaje, a u biti nema blage veze. Volim se zamisliti i stvoriti svoj svijet. Volim pjevati kad me nitko ne čuje. Volim pjevati pod tušem i u svojoj sobi.
Obično nisam sramežljiva, ali mogu se pretvarati da jesam ako tako hoću. Nisam ni ljubomorna, ali zna se desit. Volim biti maza, kad sam s nekim koga volim. Volim šaptati nekom u uho. Volim voljeti, ali više volim biti zaljubljena.
Volim snijeg. Volim more. Volim lijepe žene. Volim i lijepe muške.
Volim piti kavu i čaj s mlijekom. Volim britanski naglasak i retro. Volim plesati na osamdesete dok me noge ne zabole. Volim putovati i želim vidjeti sve. Volim biti nezrela.
Volim svoju sobu jer je ja i jer je kaotično neuredna. Volim mačka svojeg jer je lijen i jer spava sa mnom svake noći kad nije vrijeme parenja. Volim zeku svojeg jer je smiješan.
Ne jedem meso i ja znam zašto. Imam bolest koja se zove benigni esencijalni tremor i imam poremećaj spavanja. Ali to je ionako manje važno.
Mogu se smijati, ali biti tužna istovremeno. Mogu plakati od sreće, više nego što mogu plakati od tuge. Da sam bila Eva u priči s Adamom i Evom, sigurno bi uzela jabuku baš sa tog stabla s kojeg bi mi zabranili.

Mrzim lijenost, a lijena sam ko mrtva životinja. Mrzim visit na fejsu i spejsu i devu i flikru i muzici i terapiji cijeli dan, a svejedno to radim. Mrzim smrdit po cigaretama, a pušim.
Mrzim kad me netko pokušava promijeniti. Mrzim otkrivati svoju osjećajnu stranu ljudima koje ne poznajem, ali svejedno to ponekad učinim.
Mrzim kad mi se drugi ljudi miješaju u život, jer moj život je u potpunosti i skroz samo moja stvar (osim ako nekom ne dopustim da bude i njegova stvar)... Ipak se uvijek nasmijem pričama koje čujem o sebi. :D Mrzim kad mi neko kaže da sam lijepa, ali se nasmijem i kažem hvala. Mrzim kontrolu, red i mir. Mrzim navike.


Post je objavljen 25.11.2008. u 00:12 sati.