Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Jane Nelms - žrtva otmice



Jane Nelms, gospođa iz gradića Winnsboro koji se nalazi na istoku Teksasa, posljednja je u moru ljudi koji tvrde da jako dobro znaju što je to bliski susret treće vrste.

Gospođa Nelms kaže da je gosti iz svemira otimaju već tridesetak godina te je odvode na brod gdje nad njom vrše eksperimente.

Nema kamo pobjeći, gdje se sakriti jer, ma koliko bježala i selila, uvijek točno znaju gdje je.

"Prvi puta sam oteta 1973. Prozor spavaće sobe mi je obasjalo svjetlo. Kada sam maknula zavjese da vidim što se događa, alieni su me okružili i paralizirali. Toga događaja nisam bila svjesna sve do 1993., kada sam se iskustva prisjetila tek pomoću hipnoze", započela je svoju priču gospođa Nelms te nastavila:

"Bila sam prestravljena i molila sam ih da me ostave na miru. No, rekli su mi da je na mene red i odveli na brod. Tamo sam vidjela mnogo vrsta izvanzemaljaca. Jedan mi se od njih obratio i rekao da me ne žele povrijediti, već da će samo vršiti 'neke pretrage'."

Osamdesetih je godina, priča nadalje, ostala trudna, te je u sebi četiri i pol mjeseca nosila plod, vjerojatno rezultat jednog od eksperimenata. Dijete nije rodila, trbuh je netragom nestao preko noći.

"Vlade nas pokušavaju ušutkati. Sve nas koji javno istupamo i progovaramo o svojim iskustvima. I meni su prijetili nakon što sam jedne večeri gostovala na radio postaji u Dallasu", kaže.

"No ne bojim se. Ne znam zašto nas izvanzemaljci posjećuju, što nam točno rade, ali namjera mi je to otkriti. A što se skeptika tiče, poručujem im da sam spremna otići na poligraf. Ili, još bolje, neka provedu koju noći uz mene, pa neka onda sude."

net.hr







Post je objavljen 25.11.2008. u 00:00 sati.