Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Serijski ubojica, part I

slika

Mali update o serijama koje gledam ili gledat ću.
Ima već dva tjedna, možda i tri otkad sam završio i drugu sezonu Mad Men, jedne od najbolih serija ikada. Iako druga sezona nije savršena poput prve, ipak je više nego dobra.

Serije koje pratim klasičnim stilom, odnosno jednu epizodu tjedno su:
True Blood, Sons Of Anarchy, Entourage (peta sezona), i 30 Rock.

Image Hosted by ImageShack.us

Sons Of Anarchy mi je trenutno najbolja serija ikada! Kad se samo sjetim da sam onako preko kurca pogledao pilot, jer mi se radnja nije činila zanimljivom... Uglavnom likovi odlično karakterizirani i odglumljeni. Radnja je sve zanimljivija. Fenomenalan soundtrack - uvodnu temu je radio isti lik kao i za True Blood - Jace Everett i obje teme su fenomenalne, iako su mu ostale stvari tipičan američki narodnjak. Uglavnom da se vratimo na seriju, približava se kraj sezone i sve je napetije, ali ovo što su napravili u 12. epizodi... uh! skoro da sam je pogledao stoječki koliko je bilo napeto, a kasnije sam skoro zaplakao, neću u detalje zbog onih koji možda još ne prate seriju ali planiraju. Uglavnom još jedno remek djelo moderne tv produkcije, daleko ispred većine hollywoodski filmova.

True Blood mi je također odlična i jedva dočekam iduću epizodu, serija je temeljena na novelama izvjesne Charlaine Harris, tako da iako se približava kraj sezone nema velikog mijenjanja tempa događanja, ali kad se sjetim da imaju još samo 2 epizode - UH! Ok, 2. sezona je već odobrena ali tko će to dočekati!?

Entourage je trebao završiti s 4. sezonom, ono bi bio odličan kraj, al nema veze i ove epizode iz 5. sezone su više nego gledljive.

30 Rock je zabavan sitcom o tome kako se rade sitcomovi (3. sezona - prve dvije sam naravno pogledao ubrzanim tempom, par na dan kad god nisam imao volje za filmove "sumljive kvalitete).



Nastavak i kraj u sljedećem broju!



Post je objavljen 25.11.2008. u 21:30 sati.