Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

I Danijel se nada polufinalu

DANAS POČINJE GLASANJE ZA POSLJEDNJU GRUPU FERAS-A

Podgorica - Glasanje za posljednju grupu na ovogodišnjem FERAS-u počinje danas, a crnogorski takmičar u ovoj grupi je Danijel Alibabić.
Nekadašnji pjevač grupe “No name” će se na FERAS-u predstaviti kompozicijom “Ne plači mala”. Tekst i muziku za pomenutu numeru uradio je Branislav Samardžić, dok je aranžman povjeren Aleksandaru Kobacu - Marku Konu.
Do sada crnogorski takmičari imali su stopostotni uspjeh, pa su samim tim svi uspjeli da se plasiraju u polufionale. Danijelova pjesma “Ne plači mala” često se može čuti na radio- stanicama, pa on smatra da će i on pjevati u Vrnjačkoj Banji.
- Drago mi je što su ostale moje kolege prošle u funale. S obzirom na to da se moja pjesma stalno pušta na radio- stanicama, mogu slobodno da kažem da je postala hit. Samim tim mislim da ću i ja pjevati makar u polufinalu, a za finale ćemo da vidimo - ističe Alibabić.
Sa njim u osmoj grupi takmičiće se i njegova djevojka Lejla Hot.
- Pa malo je nezahvalna situacija što smo i ja i ona u istog grupi, ali šta je tu je. I jedna i druga pjesma su dobre i već imaju svoju publiku. Ne želim da prognoziram ko će imati bolje rezultate, najviše bih volio kada bismo i ja i ona imali isto glasova - tvrdi on.
Pored Danijela i Lejle, u osmoj grupi FERAS-a za plasman u finale boriće se još i Amel, Milan Savić, Slađana Ivanišević i “Project band”.
Glasanje za osmu grupu trajaće od 24. do 30. novembra, a svi zainteresovani za Alibabića mogu glasati tako što će ukucati S_ 84 i poslati na broj 1600.

--> Glas za Danijela

Post je objavljen 24.11.2008. u 13:34 sati.