Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Profilova online knjižara




Putem interneta, na stranici www.profil.hr dostupno je 30 tisuća artikala od kojih 15 tisuća knjiga i više od 10 tisuća glazbenih CD-a te više od pet tisuća filmova i igrica. Stranica je podijeljena prema kategorijama proizvoda na knjige, film, glazbu i igre.

Uz mogućnost kupnje proizvoda, stranica od dodatnih sadržaja nudi još top liste prema navedenim kategorijama, a riječ je o najprodavanijim sadržajima.

Tako prvo i treće mjesto zauzimaju 'Secretum' te 'Imprimatur' para Monaldi-Sorti, a na drugom mjestu je 'Da me barem možeš vidjeti C. Ahern. Na prvom mjestu ostalih knjiga je 'Odvažnost nade' Baracka Obame, a najprodavaniji album je 'Tajno ime' Prljavog kazališta.

'S obzirom na to da na internetu nemamo problema s prostorom kao u knjižarama, u ponudu ćemo s vremenom uvrstiti još veći broj naslova i multimedije. Na taj način na Profil.hr-u naći će se sve što se nalazi u Profilovim multimedijalnim knjižarama širom Hrvatske, a i više', rekao je Damir Plejić, direktor online knjižare Profil.hr.



Izvor: Tportal.hr






Post je objavljen 24.11.2008. u 16:41 sati.