Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/remakable

Marketing

kobireko.. xD

evo, ljudi, nakon 1000€ evo i ja sam napisala post :D

sretna sam i sve je super, valjda xD

stalno razmišljam o jednoj pa o drugoj stvari tak da nemrem smislit temu za ovaj post... xD

prek vikenda sam bila u ludbregu i bilo je preodlično (Y)

bog blagoslovil ludbrežanee!!! :D:D

Mare i Ket rulaju xD

i tak... recite mi o čemu da pišem damn -.-

evo, moja muza aka Tonka je smislila vrlo adekvantnu, izravnu i interesantnu temu:

kako ne zaboraviti disati kad pored vas prođe HOT đubre!

eh, to je pitanje koje si postavljaju mnoge žene, čak i neki muškarci. Znači pod hot đubre se podrazumjevaju likovi tipa: oduzimašmidah i hodajućisex. Kad nešto takvo prođe pored vas zahvati vas lagana vrtoglavica i naravno ono o čemu pišem prestanete disat i na kraju se gušite dok neprestano pritiščete gumb na semaforu. Bezvezna javna sramota zbog jednog bezobrazno zgodnog đubreta.
Znanstvenici kažu da su muškarci vizualni tipovi, pa.. jesu ali su i žene. Samo što muškarci padaju na guzice i sise, a ženama je malo bitnije da lik ima karmu, da seksipil zrači iz njega. Kratko rećeno mora biti psihićki i fizički u odličnom stanju da bi žena doživjela isti feeling ko muškarac dok vidi "najobičniju guzice-sise ženu" aka pornozvijezdu.
Znači, kako ne izgubiti dah ili nedajbože srušiti se u nesvijest kad zgodno meso prođe pored vas. Zapravo, dobro vam dođe to da padnete u nesvijest ali prije toga se morate pomolit da lik zna prvu pomoć i da vas okrene na bok a ne ostavi na leđima pa se ugušite. Trebate bit vrlo pažljivi oko takvih stvari. Najbolje je fejkati pa onda ak ne primjeti, dignete se sve super a ak primjeti izigravati idiota i mrmljati neke "zavedime" rečenice, riječi kajgod. Držim vam fige da završite na spoju.
Opet ja skrenula s bitne stvari... znači, da sačuvate dah morate se pribrati, stavit mozak na lanac a ne na pašu, ponašat se samouvjereno ali ne napadno i najvažnije duboko disati!!!! Ako ne uspijete od prve, nemojte se deprimirat, za takvo obuzdavanje potrebno je strpljenja i vremena.

Držte se dijevojke i mladići :)

...do slušanja ;)

Post je objavljen 23.11.2008. u 20:10 sati.