Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missysi

Marketing

ZIMSKA LIGA LAGVIĆ/3. kolo - Tema "LAGVITREK"



Nedelja, 23.11.08., 10:00h, Lagvić
Report na AS portalu
Najava: Od Lagvića do Sljemena se trči...

REZULTATI LAGVIĆA 3. kolo
FTOKE AK Sljeme

eek smijeh Jopet novi PB na NW: 0:53:03 naughty.
Poslije nordica - meni, standardnog dubokog nut disanja na šrge zubo, kod Gelendera je startao "Lagvitrek". Prebacila sam u ler i strmopizdila smijeh se niz cestu na Grafičar, trkoooooom wink do KT1/Grajfove Kopanje, di sam srela, po redu: Veroniku thumbup, Čižića, Vanju&frenda, na povratku prema Grafičaru:
Klikera, Igora, Teu, Deana i opaki dvojac muškića koji sam usmjeravala/pomagala na NW....
ispod Grafičara "popreko" na cestu. Peglaaaaanje asfalta nizbrdooooooo cool do KT 2/potok Kraljevac (3.km cestovnog dijela Lagvić lige), veliki zavoj, trebalo je skrenuti ljevo gore na makedam, nekih 300m, uzet drugu naljepnicu. Povratak na cestu, prema Šestinskom Lagviću, di sam taktički fulala zaliven, kod skretanja za Medvedgrad kod Kraljičinog zdenca i to namjerno no. Nisam skužila da je KT3 ipak skroz gore na asfaltu bang. Za nagradu yes sam ljepo odradila laganini uspon od starta lige na KT3. Srela Ivu K., Petru H., Čurića, i ekipu - koji su me upoznali sa činjenicom da je KT3 skroooooozzzzz eek gooooooreeeeee no na asfaltu smijeh....na pentranju po putu br.11 opet srela Klikera, koji me sad, kao i Vuk, pak prestigao tuzan cool, već na KT2 se čudio, da u kojoj brzini ja to danas trčim trek hihihihihi wink....stvarno ne vjeruje zijev, da je moj adut NIZBRDICA thumbup.....na spustu/trčanju uz cestu prema cilju "Pivnica Mlinarica", sam ipak uspjela prestić barem Vuka, a njemu nizbrdica nikako ne leži.
Malo mi je žao da mi je pobjegao Kliker sretan, ali samo zbog 3. mjesta ukupno. Inače sam super zadovoljna thumbup, 2. mjesto u ženskoj konkurenciji, jer je na Lagvitreku učestvovala
"superbrzabrskaraketa" Veronika Jurišićcerek, koja je za mene Kraljica Sljemena thumbup i točka!
Eto tak je to bilo, cca 17km trekanja za cca 1:34:42....
U Mlinarici standardno okupljanje uz party pive, vino, njami štrukle, kobase, sarme i druge delicije. Djelile su se i sexy dead bokserice sa otiskom Deždevnjaka na "riti" smijeh.


Post je objavljen 23.11.2008. u 15:31 sati.