Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

2. kolo zimske lige ...

Kao što sam i očekivao, ponovo dobar odaziv i još veći broj natjecatelja nego u prvom kolu. Za dva više, dakle 67 trkača i trkačica pojurilo je po nove bodove usprkos prilično hladnom vremenu i neugodnoj buri. Snijega, na sreću, ipak nije bilo.

Za početak, isprika s moje strane, objavio sam rezultate, ali nisam dovršio ukupni poredak i poredak po ekipama, jer mi je to lakše na poslu, pa će biti sutra. Lijep je dan i ne da mi se sjediti doma uz kompjuter.
Jučer je bilo 5 debitanata, od kojih dva jaka trkača iz Karlovca, koji osim što su brzi imaju i prilično veliki hendikep, pa se na taj način odmah svrstavaju među ozbiljne kandidate za visok plasman, a sastavili su i vrlo jaku ekipu međunarodnog karaktera. Posebno bih izdvojio još jednog debitanta, Damira Adžagu, koji iza sebe ima Pariški, Praški pa čak i Njujorški maraton, a eto, tek sad prvi put se pojavio na ligi. Zapravo, to je i logičan evolucijski slijed, koji pokazuje koliko je liga u stvari značajno natjecanje.
Nova pobjeda Roberta Kišerlovskog nije me iznenadila, ali drugo mjesto Damira Meseca priznajem da nisam očekivao. Ivan Stanić morao je ovaj put priznati pobjedu mlađima.
Ponovo je digitalka u ulozi pomoćnog suca odradila dobar posao, jer nas dvojica smu u par situacija kiksali. Doduše, tome su dosta krivi i sami trkači, jučer ih je rekordni broj utrčao u cilj bez vidljivih brojeva.
Poslije utrke sam otrčkarao 8 km. kroz šumu, i ponovo imao problema sa disanjem. Stvarno ne znam što je to sa mnom. Napokon da me ne muči nikakva ozljeda tipa koljeno ili slično, ali sad se ta astma ili bronhitis, što li je već, pobrinula da me zaustavi.

P.S. evo, obrađeni su i objavljeni ukupni i ekipni rezultati ...


Post je objavljen 23.11.2008. u 10:56 sati.