Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 213.

Evo nas opet u desnom doljnjem kutu. Bijeli je na potezu. Četiri bijela kamenčića su izolirani i prijeti im zarobljavanje. Ujedno su crni, ispod njih, odvojeni od drugih crnih okolo. Bijela četvorka ima četiri slobode, a crni jednim potezom ih može uraditi više. Izgleda kao da bijeli nema šanse. No, bijeli igra prvi i može se izvući.
Kako?
A sada par riječi o zbivanjima u neposrednoj blizini.
* Ovaj vikend grupa velikogoričkih i zagrebačkih perspektivnih mladih igrača goa ide na turnir u Budimpeštu. To su: Matej Zakanj 3. dan iz Velike Gorice, Daniel Zrno 1. kyu iz Velike Gorice i Robert Jovičić 4. kyu iz Zagreba. Sa njima je, kao vozač, Marko Vizek, koji će možda zaigrati. Očekujemo rezultate, a nadamo se i napredovanju u kategorijama.
* U subotu 22. studenoga se igra u Zagrebu u knjižnici za mlade na Starčevićevom trgu broj 6 redovni zagrebački vikend-turnir. Početak je oko 9:30, a pristup je slobodan.
* U nedjelju 23. studenoga je u Velikoj Gorici u Centru za odgoj u Zagrebačkoj 90 redovni velikogorički vikernd-turnir. Sistem igre je kao i na zagrebačkom u subotu, a počinje u 10:30.
bl. Muradenu


Post je objavljen 21.11.2008. u 13:59 sati.