Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

SLUŽBENI GLASNIK 2.HMNL-sjever - br.8 (18.11.08.g.)

---- U Službenom Glasniku br.8 (2.HMNL-sjever) koji smo primili elektronskom poštom (18.11.08.u 12,19 sati) u klub od Povjerenika lige (2.HMNL-sjever) gos. Zorana Dodiga pročitali smo:

ODLUKE POVJERENIKA NATJECANJA (Zoran Dodig)
Točka 5 - Podnosi se prijava Disiplinskom sucu protiv MNK Martinovka , zbog odustajanja od natjecanja u kategoriji KADETA.

ODLUKE DISIPLINSKOG SUCA (Ljubomir Puljić)
Točka 4 - Zbog neimanja SLUŽBENOG PREDSTAVNIKA kluba na utakmici 6.kola (u Krapini(07.11.08.),MNK"R.A.Krešo"- MNK"Martinovka" 24:2) ;kažnjava se MNK"Martinovka novčanom kaznom u iznosu 100,00.- kn.
Točka 10 - Zbog odustajanja od natjecanja u kategoriji KADETA ; kažnjava se MNK"Martinovka" OPOMENOM.

STAV i OBRAZLOŽENJE KLUBA u VEZI OVOG KAŽNJAVANJA

--- (točka 4) Kažnjavanje kluba zbog neimanja Predstavnika kluba na prvenstvenoj utakmici seniora je u redu. Bio je to nenamjeran propust vodstva kluba kod sastavljana zapisnika i potpisivanja zapisnika (nije prekontroliran zapisnik kod potpisivanja prije utakmice).- SVAKA GREŠKA SE PLAĆA A OVAJ PUT JE TO SAMO100,00 .- kuna.
(Možda bi bila veća kazna da to isto nije napravio klub kojem je predsjednik naš Disiplinski sudac Ljubomir Puljić MNK"Zagreb Puljić" ).
Čekamo još REŠENJE o kazni (po kojem Disiplinskom Pravikniku i članu je kazna, Obrazloženje kazne i Pouku o pravnom lijeku) i RAČUN s žiro računom na koji moramo uplatiti kaznu.



--- (točka 10) Kažnjavanje kluba zbog odustajanja od nastupanja s uzrastom mladeži KADETIMA s OPOMENOM se ne slažemo i nismo trebali biti kažnjeni, no to je svejedno jer takva kazna za klub ne postoji u Disiplinskom pravilniku HNS-a (nego samo kod našeg Disiplinskog suca Lj. Puljića) i zato se smatramo da nismo kažnjeni.
Čekamo još REŠENJE o kazni (po kojem Disiplinskom Pravilniku i članu je kazna , Obrazloženje kazne i Pouku o pravnom lijeku)

Razlog našeg odustajanja (kadeta) za prvenstvo 08/09.god. koje treba uskoro početi polovinom 12 mjesca 08.god. je zbog nepoštivanja dogovora pojedinih klubova i vodstva lige tko će nastupati od klubova u prvenstvu. Obaveza je da moraju nastupati s KADETIMA klubovima 1.HMNL (Nacional,N.Marof,Petrinjčica i Uspinjača) a mogu ako hoću i klubovi iz 2.HMNL i na vrijeme su se javila još 4 kluba druge lige (Zagreb 1 , Petar,Fotex i Martinovka) i to je sve verificirao Izvršni odbor Hrvatskog Nogometnog Saveza na svojoj sjednici 04.11.2008.god.
Dana 13.11.08.god. Povjerenik lige (Z.Dodig) objavljuje(13.11.08.) na službenoj internet stranici 2 HMNL-sjever (www.malinogomet. info) zamolbu koju upućuje Komisiji za Mali Nogomet IO HNS da u prvenstvu sjever (kadeta) dozvole nastup još klubovima (Sokoli i Zgb.Puljić) koji su se naknadno van roka prijavili (10.11.08.) . Kada smo to pročitali odmah smo poslali našu Obavjest o Odustajanju ako se usvoji ta molba Povjerenika. Kako bi tada bilo 10 klubova onda bi se povečali troškovi natjecanja i duže prvenstvo što našem klubu ne odgovara. To se isto dogodilo prošle godine kada se dozvolilo naknadno uključiti klubu (Zagreb 1) , isto naš klub je Odustao od natjecanja kadeta. Izgleda da kod nas ne vrijede Rokovi Prijave , odluke IO HNS-a itd. izgleda da se može prijavljivati kada kojem klubu odgovara .

Post je objavljen 18.11.2008. u 14:00 sati.