Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

11:14 (2003)

(r: Greg Marcks)

Image Hosted by ImageShack.us

The events leading up to an 11:14 PM car crash, from five very different perspectives.

Upravo kako piše: poprilično nerealno povezana priča puna nevjerovatnih događaja unutar samo nekoliko sati povezanih na iznimno neuvjerljiv način.

Image Hosted by ImageShack.us
The old syementery

Uglavnom da ne idem u detalje, film nije potpuni gubitak vremena, ima nekoliko scena koje su svakako vrijedne gledanja: lik piša kroz prozor kombija - završi s odrezanim penisom, lik i ženska se ševe ispod groba - liku glavu smrska glava anđela koja se odvoji od nadgrobnog spomenika, ženska svrši, policajcu iz auta pobjegnu 3(!!) uhvaćena zločinca, scena kad ženska koja radi u trgovini zamoli frenda koji pljačka istu tu trgovinu da je propuca da njezin šef ne posumlja da je i ona umješana.

Image Hosted by ImageShack.us

U filmu glumi hrpa dobrih ili barem poznatih glumaca: Hilary Swank, Patrick Swayze, Ben Foster, Rachael Leigh Cook (lijep komad pičetine), Jason Segel (Forgetting Sarah Marshall), Colin Hanks (Mad Men), Clark Gregg... da večina imena nisu baš poznata ali face bi sigurno prepoznali jer svi imaju poduže filmografije. Zato mislim da je najveći problem u redatelju i nedorađenom scenariju, s (puno) boljim redateljem, recimo s Quentinom Tarantinom, koji bi naravno malo i "ispravio" scenarij ovo je mogao biti vrlo zabavan film o kojemu bi se pričalo godinama, ovako je s pravom poznat jedino ljudima koji idu po filmskim festivalima.

Image Hosted by ImageShack.us


Ocjena: 3/10 (možda bi dobio i 4/10, ali skužio sam da sam rijetko kojem, ako ikojem filmu dao 3/10, pa eto!;-)






Post je objavljen 20.11.2008. u 22:05 sati.