Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Novi futsal spektakl u labinskoj dvorani



U goste MNK Potpićnu 98 dolazi najslavniji hrvatski klub svih vremena, MNK Brodosplit Inženjering. Situacija da ni ne može biti bolja. Domaćini se nalaze na fenomenalnom trećem mjestu, a favorizirani gosti samo stepenicu više. Jedni i drugi žele pobjedu koja znači održavanje priključka s vodećim no i unaprijed se zna da nas očekuje jedna tvrda i neizvjesna utakmica.
Također, jedni i drugi su nakon poraza na startu u sljedećih 5 utakmica upisali 13 bodova od maksimalnih 15 što povrđuje da su obe momčadi u sjajnoj formi te da ćemo u petak u našoj dvorani uistinu gledati vrh malog nogometa u Hrvatskoj.


Image Hosted by ImageShack.us


REPREZENTATIVNI KUTAK

Neopisivo smo sretni što napokon imamo i ovakav "kutak". Naime, reprezentacija najdraže nam države ima svoje okupljanje u Poreču 23. studenog dok će u Kašteliru odigrati i jednu pripremnu utakmicu protiv Rumunjske.
U reprezentaciju pozvani su Roberto Funčić i Patrik Drndić dok je Dalibor Radusin pozvan kao rezerva.
I mlada HR "repka" ima jednog malonogometaša iz naših redova. Riječ je o mladom Sanelu Bojkiću koji je zadobio povjerenje izbornika Perice pa je pozvan na okupljanje u Trogiru koje će se započeti također 23. studenog. Sanel će imati priliku iskazati se u pripremnoj utakmici koju naša U-21 reprezentacija igra protiv Španjolaca.

Naša dva reprezentativca BiH (Dražen Novoselac i Alen Lalić) otputovat će na pripreme njihove reprezentacije na kojim će se moći iskazati na utakmicama s reprezentacijom Srbije u Gračanici i Zrenjaninu.



Post je objavljen 19.11.2008. u 21:29 sati.