Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-draganic

Marketing

Kraj polusezone

Prvi dio sezone završio je odlično za sve naše uzraste.Seniori su pobjedama došli do odličnog 4 mjesta na samo 4 boda od 1.Juniori su se u zadnjoj utakmici pobjedom pomakli jedno mjesto na ljestvici,te su jesenski dio završili kao petoplasirana momčad.
Mlađi uzrasti su sezonu završili ranije a najbolji su bili pioniri koji su odličnim igrama u zadnjoj utakmici sa cetingradom borili se za prvo mjesto,nažalosti izgubili su 4:2 i tako završili na 2. mjestu.Mlađi pioniri su završili isto među 5 najboljih momčadi (neznam točno koje mjesto)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Sva 4 uzrasta nalaze se među prvih 5 ekipa u Karlovačkoj županji što je odlično za naš klub.U drugom djelu sezone nadamo se još boljim igrama svih uzrasta a pogotovo prve momčadi koja niza odlične rezultate.

Sad će se treninzi premjestit u dvoranu,a slijedi i turnir u sportskoj (ako se ne varam) na kojem će seniori nastupiti kao i prošle godine.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

<="http://imageshack.us/img/butansn.png" alt=="0">
ZAHVALJJEMO SE NAVIJAČIMA NA SJAJNOJ PODRŠCI TJEKOM SVIH UTAKMICA KOJE SU SE IGRALE KOD KUĆE A I SVIM UTAKMICAMA KOJE SMO IGRALI U GOSTIMA.UVJEK SU PRATILI IGRAČE NA SVAKU UTAKMICU.NA ZADNJOJ UTAKMICI BILO JE VIŠE OD 50 DRAGANIĆAKA.NA SVIM GOSTUJUĆIM UTAKMICAMA BILO JE NAŠIH NAVIJAČA.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Post je objavljen 18.11.2008. u 12:48 sati.