Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jasnabudisin

Marketing

VUKOVAR

Na današnji dan odajem počast GRADU HEROJU, i GRADU HEROJA, VUKOVARU. Također odajem počast svim braniteljima i svima onima koji su bilo kako doprinjeli da danas imamo slobodu.Odajem počast i žrtvama domovinskog rata i svima onima koji su bilo kako osjetili što znači rat. Svima koji su pali: POČIVAJTE U MIRU, Svima koji su živi: ŽELIM VAM ZDRAVLJE I BOLJE DANE!
Prošle godine Kenguur mi je poslao ovu sliku. Ponovo je postavljam, a klik na nju odvest će vas i na njegov blog.Ne zamjerite što piše 2007. godina, jer nemam noviju svijeću.



Evo uspjela sam dobiti i svježiju svijeću pa postavljam i nju:


A ovo je sa bloga PRAVAŠ. nadam se da će mi oprostiti što sam to uzela sa njegovog bloga, ali ovo je zato da se ne zaborave stradanja nevinih ljudi.



Primjetili ste da sam ovdje postavila sve što nije moje, ali sam posvojila. Vukovar nije moj rodni grad nego Pula, ali je Vukovar rodni grad krštenih kumova moje oboje djece. Posvojila sam Vukovar u svom srcu, jer je on simbol ljudskog stradanja, ali i ljudske ljubavi. Posvojila sam Vukovar jer zbog njega ja postojim i živim u slobodi, kao i moja djeca, moja obitelj i svi oni koje volim.I kada kažem Vukovar mislim puno šire. I zato mu također veliko HVALA!

Post je objavljen 18.11.2008. u 11:12 sati.