Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dujmovaca

Marketing

EVO DURDOV POĆEJA POBJEĐIVAT U PAROVIMA I TROFEJ ODMA

Buljan od Štimca preuzeo titulu prvog reketa Hajduka - Sport - Index.hr
PRENESENO SA
http://www.index.hr/sport/clanak/buljan-od-stimca-preuzeo-titulu-prvog-reketa-hajduka/409901.aspx

Buljan od ©timca preuzeo titulu prvog reketa Hajduka


IVAN BULJAN bolji je tenisač od Igora Štimca, tako barem sugerira poraz aktualnog predsjednika Udruge prvoligaša, s jasnim ambicijama koje vode prema Rusanovoj, prije finala na STV kupu, teniskom turniru pod palicom Splitske televizije.

Pehar su osvojili aktualni Hajdukov sportski direktor Ivan Buljan i klupski zaposlenik Danijel Durdov; kada su u subotu rezultatom 3:6, 7:6, 10:5 pobijedili sastav Cemexa.

Kroz mjesec dana trajanja turnira Cemex je između ostalih uspio svladati i bivšeg nogometaša Igora Štimca i njegovog teniskog partnera pjevača Nenada Vetmu, ali u susretu s drugom Hajdukovom legendom Ivanom Buljanom ipak nisu izdržali do kraja.

Štimac je do sada bio poznat kao prvi reket Hajduka, dok se u reprezentaciji za laskavu titulu tukao sa Zvonom Bobanom. Čini se da će u budućnosti ulogu prvog tenisača na Poljudu preuzeti Iko Buljan.

''Bila je to tijesna borba i iako su oni na trenutke igrali bolje, uspjeli smo zadržati koncentraciju i pobijediti'', izjavio je Buljan poslije meča na središnjem terenu Teniskog kluba Split.

Splitska televizija namjerava da turnir organizirati i ubuduće, jer se pokazao kao kvalitetno i zanimljivo druženje poslovnih ljudi i poznatih teniskih rekreativaca.

D.R.



Post je objavljen 17.11.2008. u 21:26 sati.