Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/faganel

Marketing

Olmostkul

Ajme šta san se šokira kad san vidija koliko vas se javilo. Sve mi se čini da ču i ja brzo na olmostkul listu. Ala gule.Kad ja buden napisa svoju knjigu pa ima promociju. Jedva čekan. Sad je mene ovo sitilo jer je mater išla na neku promociju u Jokera. Da idu sve njezine kolegice na promociju knjige pa da če i ona jer triba živit kulturno i uzdizat se. Triba živit duhovno a ne se razbacivat novcima. Pogotovo sad kad je kriza.
Sve je ona tako brojila dok stari nije pita koja je to promocija. Onda je ona rekla od neke knjige šta se zove Od barbi do virbratora. Ajme šta je onda stari poludija. Da jeba je virbrator da je jeba. Da šta njoj triba ič na te pizdarije. Nisu njoj kolegice one šta rade na šalter nego one šta upravjaju metlon i štracon. Lipo če tu naučit. Kakve barbe njoj tribaju kad ima svoga muža.
Mater je ka i uvik počela plakat. Onda se otac smekša. Bilo mu žaj.Zna on da kad mater počne plakat to može potrajat danima. Onda ona samo plače. Nema obida. Nema čistih bičava. Samo mater šmrca i broji. Pa kad je stari sve skupa zbrojija učinilo mu se da je manja šteta da mater ide na te barbe i virbratore nego da mi sutra ostanemo bez ručka.
Mater je rekla da se ide našminkat i obuč onu veštu šta je kupila za nedijon u crkvu. Nije puno dala za nju. Samo stopedeset kuna na pazar. Otac je reka ajde može. Ali kad je vidija veštu opet je popizdija. Da šta ona misli nosit taj dopičnjak u crkvu. Da je to prije za đardin i da je brzo ide prisvuč ako misli ič na ta sranja od virbratora.
Zna mater kad je dosta. Brzo se prisvukla užicala auto i otpičila. Meni je bilo žaj staroga pa san malo sidija kraj njega. Sve dok na vijesti nije reklo da su dječaci ukrali božične ukrase i igračke. Onda san ja reka da bi od toga tribalo napravit jednu seriju šta bi se zvala Hrvaski Grinč. Jebate šta je stari onda popizdija. Da je li mi zabranija da se mišan u politiku. Da če mi dat po čiverici ako samo još jedan put spomenen Sanadera. I neka odma pičin u svoju sobu ako ne želin popušit disciplinsku. Majko moja ludoga čovika. Šta Sanader ima s Grinčon i ko ga je uopče spomenija. Meni se sve čini da su njemu oni barba i virbrator pomutili mozak.


Post je objavljen 17.11.2008. u 18:27 sati.