Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Rezultati 1. turnira HNL-a - fortuna fest

NAJAVA: U Nedjelju - 30.11 - u 19.00h - na RTL-tv se vrti "Nivea for men - nogometni izazov" - U toj najnovijoj epizodi dečki su snimali jedan svoj stolnonogometni turnir - a na kraju se pomjerili sa nekima od nas :) Nadamo se da smo Vas dobro predstavljali!


Image Hosted by ImageShack.us
Prošao je i taj dugoočekivani Ligaški turnir. Kao jedan od organizatora moram ipak priznati da nisam najzadovoljniji jer su nam ideje i planovi bili puno veći, bolji i malčice zabavniji, naravno i rezultatski jer je igra patila zbog neprospavanih noći i umornih ruku.. no bilo kako bilo, pa da malo istaknem pluseve: :)
Dosad naš najveći turnir za 1 par je premašio isto fortunu koja je držala rekord, pa ljestvicu eto postavljamo na 27 parova! Koliko god velika ta brojka bila, ipak moram reći da se očekivalo i više s obzirom da je 8 parova više bilo najavljeno i očekivano no na kraju se nisu pokazali. Također još smo skinuli jedan rekord - a to je broj fabija na kojima se igralo - 4 komada. Na te stvarčice moramo svi biti ponosni jer govori o tome koliko je entuzijazma bilo za Ligu.


BODOVANJE - link na tablicu : BODOVANJE nakon 1.turnira

Moram još naglasiti da iako se sve skupa previše rasteglo (zadnji tren smo se od uzbuđenja precijenili i odlučili skupinu odigrati na 2dobivene umjesto na 1 do 7), samo natjecanje je dobilo dodatnu dimenziju i po meni se pokazalo kao odličan sistem za neke druge turnire: naime odigralo se u 4 skupine, i od 7 tj. 6 para 4 para su prolazila dalje - dijagonalnim odabirom u 4 skupine po 4 para. Iz tih skupina samo su prva 2 prolazila u knockout. Za pojedinačni turnir se prijavilo 20tak pojedinaca, pa se odigrao double elimination. možda je to nešto za čime mi organizatori najviše žalimo jer je patio taj turnir zbog turnira parova. I još jedna stvar - kako se ne bi dogobile skupine smrti odabrali smo nositelje, i to je savršeno ispalo, no sreća ne bi bila sreća da nas nekad ne lupi po nosu - i nažalost je u grupi B završilo 5 fest-ovskih parova, a u grupi C 5 slovenskih parova.

Evo rezultata:
Image Hosted by ImageShack.us
PAROVI:
1.TORNADO
2.RIJEKA
3.RI ROCK
4.BALKAN EXPRESS

5.-8.
FOOS UNITED
BAJE
VPN (Vraga peku oči) (
BOWLING TEAM

POJEDINAČNO:
Image Hosted by ImageShack.us
1.TADEJ
2.DAČO
3.VASA
4.TIHI

Image Hosted by ImageShack.us
Kao dogovoreno odigrao se i REPREZENTATIVNI SUSRET: a pobjednik: HRVATSKA! Kao izbornik našao sam se pred velikim dvojbama ;), i nadam se da mi nitko neće zamjeriti na odabiru pošto je bio i više nego uspješan...Ekipa Slovenije nije bila u punoj moći, no to je ipak njihov problem smokin isto kao što je bio naš na prvom susretu u Kopru

Mary vs. Adriana - 8:6 1:0
Dačo vs. Tadej - 5:7 1:1
Kemo vs. Dušan - 7:2 2:1
Kemo i Tihi vs. Rižner i Zdravko - 7:3 3:1
Mary i Ana vs. Petra i Adriana - 7:5 4:1
Vasa vs. Kocka - 8:6 5:1
Darjan i Dačo vs. Tadej i Dušan - 7:5 6:1
Mario i Vasa vs. Kocka i Rok - 4:7 6:2

Izbornik: Antonio :D
Pehar: ostao doma :)

Ostatak slijedi...i slika jos ima..

Post je objavljen 17.11.2008. u 15:58 sati.